CHP’Yİ YAKACAK ALİCENGİZ OYUNU

Dün İYİ Parti arenasındaki gelişmeleri aktardım. Bugün de Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nda yaşanan PORNO SKANDALI ve WhatsApp’ın tehlikeli boyuta ulaşmasını ele alacaktım.

Fakat ne mümkün? İYİ Parti’de CURCUNA olur da CHP’deki elma kurtları durur mu? CHP cenahı da tam bir kaynayan kazan. Dışarı kaçmaya çalışanın ayağından tutulup kaynayan kazanın içine çekildiği bir durum var.

Şimdi yazacaklarımı görmedim, sadece duydum ve okudum. Okuyacaklarınız tam bir ALİCENGİZ oyunu!  Kimsenin partisini falan düşündüğü yok. Herkes kendini düşünüyor, birbirlerinin önünü kesme yarışına girmişler.

Konumuz CHP’nin ADAY BELİRLEME SÜRECİ. Bunun için CHP Genel Merkezi tarafından belediye başkan adayı belirlenmesi amacıyla Antalya’ya bir heyet gönderildi. Bu heyette; İstanbul Milletvekili ve YDK Başkanı Turan Taşkın Özer, PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici yer aldı.


Buraya kadar her şey olması gerektiği gibi ilerlese de bundan sonrası oldukça vahim. Heyetin tarafsız olabilmesi için kalacakları yere kadar her şey düşünülmüş. Fakat buna birileri çomak sokmuş!

Kepez Belediye Başkanı Aday Adayı Önder Kurnaz ile İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, ne yapıp edip heyeti; Kurnaz’ın dayısı Şükrü Ceylan’a ait olduğu bilinen Sherwood Hotel’e transfer ediyor. İşin sakat hali de buradan başlıyor.

Bunun etik olmayacağını düşünen heyet üyesi Kırşehir Milletvekili Metin İlhan başka bir otelde konaklamayı tercih ediyor ve diğer heyet üyelerinden ayrılıyor. Yani tarafsız olması gereken heyetten YDK Başkanı Turan Taşkın Özer, PM Üyesi Ali Abbas Ertürk ve Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici DAYININ OTELİNDE konaklıyor!

Daha sonra da YDK Başkanı Turan Taşkın Özer, Kepez’e tek başına giderek komisyon adına mülakat yapıyor. TARAFSIZ olacakken işe bak! İddialara göre; Önder Kurnaz, YDK Üyesi Deniz Demiröz ve Gökhan Ölmez, birlikte hareket ederek istedikleri isimleri görüşme odasına çağırıyor.

Yani aday olacak kişi ve ekibi kiminle görüşüleceğine karar veriyor: Özer de o isimlerle ve STK’lar ile görüşüyor. İşin Türkçesi, KURNAZ yine KURNAZLIĞINI yapıyor. Kimin yanında staj yaptıysa!


Hal böyle olunca merkez ilçelerdeki diğer aday adayları TARAFSIZLIK İLKESİNİ KAYBEDEN komisyon üyeleri ile görüşürken bir hayli gerilmişler. Hani haksız da değiller. Çünkü KURNAZCA yapılan ALİCENGİZ oyununda piyon olmak istememişler.

Şimdi şöyle tarafsız bir şekilde düşünün. YDK Başkanı ve İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, PM Üyesi Ali Abbas Ertürk ve Milletvekilleri Süreyya Öneş Derici ile Metin İlhan’dan oluşan CHP heyetinin Antalya’da 19 ilçe hakkında vereceği rapor ne derece DOĞRU ve TARAFSIZ olabilir ki?

Tabi bu yaşananlardan en çok nem alan ise RÜZGAR GÜLÜ Kepez Belediye Başkan Aday Adayı ama kendisine göre KESİN ADAY olan MESUT KOCAGÖZ! Yaşanan her olumsuzluk onun işine yarıyor, TARAFSIZMIŞ gibi görüntü veriyor.

CHP’de KURNAZCA senaryosu yazılan ALİCENGİZ OYUNUNDAN nem alacak AK Parti kanadını da unutmamak gerekir. Her olumsuzluk asıl AK Parti ve adaylarının işine yaracaktır. Ne kadar karışıklık o kadar şans demek.

İnanın bu ALİCENGİZ OYUNUNUN finalinde YANACAK tek mahalle CHP mahallesi olacaktır. İster inanın ister inanmayın. Bu yaşananların gerçek olmadığını farz etsek bile DEDİKODUSU dahi oldukça vahim.


----------------

BİR KENARA NOT EDİN!

Ben CHP’ye çok yakın olan biri değilim amma içlerinde olsam ancak bu kadar sağlam bilgiler bana gelebilirdi. Neden mi? Çok kısa yazacağım konuyu iyi irdeleyin anlarsınız! Bana gelen bilgilere göre CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kesinlikle Muhittin Böcek olacak. Çünkü Milletvekili Ali Mahir Başarır bunun sinyalini kitap fuarının açılışında verdi.

Benim bildiğim Böcek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile aynı dönem ANAP’ta siyaset yapan üç isimden biri. Bu iş günler önce İstanbul’da karara bağlandı.

Benim bildiğim Böcek, son dönemde kendisine yapılan algı operasyonlarının çıkış merkezi olarak Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı görüyor. Bu nedenle Uysal’ın Büyükşehir adaylığı için başvuruda bulunmasının önünü açtırdı.

Hemen eş zamanlı olarak adı Muratpaşa adaylığı için kesin olduğu konuşulan eski ATSO Başkanı Davut Çetin’in başvurusu yaptırıldı. Yani Uysal’ın yaptığı veya iddia edildiği algı operasyonun faturası bir hayli ağır olacak gibi!

Konyaaltı, Döşemealtı, Kumluca ve Manavgat’ta CHP adına yaşanan ilçelerdeki enteresan olayları da önümüzdeki günlerde aktarınca ne demek istediğim ve haklılığım ortaya çıkacaktır.

Beni TAKİP ETMEYE devam edin.