CHP TEHDİDİ

Başta Kemal bey olmak üzere CHP’li yöneticiler neredeyse her gün yaptıkları skandallar ile karşımıza çıkıyorlar. Seçim öncesi CHP’ye oy veren her çiftçiye “bedava traktör vereceğiz” diye reklam hazırlıyorlar.

***

Seçimden sonra CHP Grup Başkan Vekiline katıldığı programda sunucu “Nerede traktörler” diye sorunca; pis pis sırıtarak, ‘’Biz onu dikkat çeksin diye yaptık’’ diyor. CHP’liler için yalan söylemek ve seçmen ile dalga geçmek bu kadar basit.

***

Belki de en önemlisi; ‘’Erdoğan’dan hesap soracağız’’ derler iken;  FETÖ, PKK ve bilumum terör örgütlerinden talimat almaya başladılar. Bana sakın abartıyorsun demeyin. Demirtaş’a, Kavala’ya özgürlük isteyip; Terör örgütü mensuplarını tekrar kamuda ki işlerine iade edeceklerini vaat etmiyorlar mı? Başta Cumhurbaşkanımızı, içişleri bakanımızı, milli savunma bakanımızı, MİT müsteşarımızı yargılayacaklarını söylemiyorlar mı?

***

PKK’lılar; Türk askeri kimyasal silah kullanıyor diyor, CHP’liler de; ‘’Evet evet Türk askeri kimyasal silah kullanıyor bizde şahidiz ‘’ tarzında açıklama yapmadılar mı? Bir büyükşehir belediye başkanları çıkıp, “Vizyona bakın. Gözlerim yaşardı. 2. Yüzyıl vizyonlarında tank, top, tüfek, İHA, SİHA ve kahramanlık türküleri var. Cumhuriyet bunun için kurulmadı’’ demedi mi? Yine aynı belediye başkanının onlarca teröristi belediyede işe aldığı ortaya çıkmadı mı?

***

Yetinmeyip; koskoca ülkemizi uyuşturucu satıcılığı ile suçladılar Terörle mücadele eden kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya, teröristleri masum göstermeye çalıştılar. Yazdığım son cümleyi bizzat ana muhalefetin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu söyledi. Ülkemize CHP’nin verdiği zararları, toplasak; bütün terör örgütlerinin verdiği zarardan daha fazladır. TOGG’u bile hazmedemediler. Açılışına gitmediler.

***

Hal böyle iken Bay Kemal çıkmış bir de; ‘’Erdoğan benim Cumhurbaşkanı adayı olmamdan korkuyor’’ demiş. İyi de Kemal bey, madem Erdoğan  senin aday olmandan korkuyor ise ve sen de kendinden bu kadar emin isen; 2014 ve 2018 yıllarındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde niye aday olmadın da başkalarını aday gösterdin?

***

Benim gördüğüm kadarı ile başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm AK Partililer Bay Kemal’in aday olmasını istiyor, ama; CHP’liler istemiyor. Kemal bey de, bu açıklaması ile; altılı masayı ve CHP seçmenini kendisinin adaylığı için ikna etmeye çalışıyor.

***

Sağlık ve huzurla kalmanız duasıyla…