CHP SENARYO MU YAZIYOR?

Devletin himayesindeki polise, jandarmaya ve ilgili kurumlara istihbari bir rapor yayınlayarak özellikle koruma görevi yapan arkadaşlara; ‘’ Devlet kademesindeki korunan yöneticilere DAEŞ tarafından suikast planlanıyor, dikkatli olun’’ deniliyor.

CHP medyası alıyor bunu; ‘’ İmamoğlu’na suikast emri veren DEAŞ militanı yakalandı’’ şeklinde servis ediyor. Yakalanan terörist yok… İmamoğlu’na yönelik bir suikast girişimi veya planı yok… Ama her ne hikmetse CHP medyası böyle bir iddia ortaya atıyor.

Bu raporda belirtilen ‘’yöneticiler’’ ibaresi İmamoğlu’nu ne kadar kapsıyorsa; en küçük belde belediye başkanımızı ve atanmış yöneticilerimizi de kapsıyor. Hal böyle iken CHP neden olayı İmamoğlu’na bağlama çabasına girdi?

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına istinaden AK Partili yöneticilerinin suikast iddialarını yalanlamasına cevaben Özgür Özel: ‘’İnşallah bu yalanlamalarınızın altında kalmazsınız’’ şeklinde açıklama yapmasındaki amacı nedir?

Ben bu soruların cevabını ararken bu seferde Kemal Kılıçdaroğlu ortaya çıktı ve her zamanki gibi dayanaksız, mesnetsiz, komedi ötesi bir açıklama yaparak ‘’Beni takip ediyorlar, telefonumu dinliyorlar. Ben ölürsem kaos çıkar’’ vs. diyerek hükümeti suçladı.

Oysa; Kılıçdaroğlu’nun her günkü programı başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere ilgili bakanlıklara, kurumlara, illerin valiliklerine, MİT’e, polise, jandarmaya, TSK ye bildirilir. Bu bildirimdeki amaç Kılıçdaroğlu’nun oturduğu koltuk nedeni ile ‘’Devlet büyüğü’’ olması ve devletçe korunmasındandır.

Kılıçdaroğlu evinden çıkarken yakın korumalığını yapan polis arkadaşlar telsizden anons ederek geçeceği yoldaki polisleri uyarır. Bu uyarı ile yollar trafiğe kapanır, yol boyunca bekleyen polisler elleri tetikte Kılıçdaroğlu’nu koruyarak gideceği yere ulaştırır. Gittiği yerde de korunur. Ve tekrar aynı hassasiyetle akşam evine getirilir.

Evine getirilince iş bitmez. Onlarca koruma polisi sabaha kadar ayakta eli tetikte nöbet tutarak onun rahat bir uyku çekmesini sağlar. O ise devletin sağladığı bu imkanlar karşısında sabah yine kalkar, kahvaltısını yapar, halkın vergisi ile devletin sunduğu imkanlarla programlarında yalanlarına devam eder.

Kılıçdaroğlu’nu hiç sevmem. Bu ayrı bir konu… Ama emekli olmadan önce görev yaptığım illerde programı olduğunda kendisini ben de korudum. Allah şahit Cumhurbaşkanımızı, eski başbakanlarımızı, bakanlarımızı nasıl koruduysam, Kılıçdaroğlu’nu da aynı hassasiyetle korudum. Birlikte görev yaptığım yüzlerce polis arkadaşım da aynı hassasiyet içerisindeydi. Halen de öyleler.

Hal böyle iken Kemal niye takip edilmekten öldürülmekten bahsetti? Ekrem’e suikast işi nereden çıktı? Özgür Özel’in açıklaması ne anlama geliyor? Hayrola CHP hayrola? Senaryo mu yazıyorsun? Partinizin önde gelen birisine sözde suikast düzenleyip;

Yerel yönetimlerdeki;

-Yolsuzluklarınızı,

-Teröristliğinizi,

- Tacizciliğinizi,

-Tecavüzcülüğünüzü,

-Yalancılığınızı,

Örtbas etme peşinde misiniz?