CHP'NİN YALANLARI ARTIK TERS TEPİYOR

Sevgili arkadaşlar sizi bilmem ama ben CHP’li yöneticilerin yalanlarına artık yetişemiyorum.

***

Eskiden ayda, haftada, günde bir yalan söylerlerdi. Şimdilerde kendi rekorlarını kırıp, seriye bağladılar ve günde birkaç yalan söylemeye başladılar. Hani yakında saat başı yalan söylerlerse şaşırmayacağım artık.

***

Çarşamba gecesi Kemal bey içeriğinin ne olduğunu bilmediğimiz kağıtlar sallayarak Erdoğan ve ailesi Amerika’ya para kaçırıyor. Sonrada kendisi kaçacak bunun hazırlığını yapıyor dedi. Devletin çarkları işlemesin diye de bürokratları tehdit etti.

***

Daha önceleri de buna benzer kağıtlar sallayarak içeriğini bizlere göstermeden onlarca yalan söylediği mahkeme kararları ile tescillenen Kemal bey, bu yalan ve iftiraları nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza iki milyon lira civarında tazminat ödedi.

***

Geçmişte uzaktan kağıt göstererek söylediği onlarca yalanlarına; Man Adası ve Sayın Erdoğan’ın bizzat kendi ıslak imzası ile halkın altı milyar Türk lirasını birilerine peşkeş çektiği iftirasını örnek gösterebilirim. Kemal bey artık benim gözümde yalancı çobana dönmüştür.

***

Ben normal şartlarda siyasetçileri eleştirir, seçmene laf söylemem. Ama bu noktada CHP seçmenine bir soru soracağım.

***

-Sevgili CHP seçmeni abilerim, kardeşlerim; bundan iki ay kadar önce de CHP genel başkanı Bay Kemal yine bir akşam evinden çektiği video ile; ‘’Sevgili halkım’’ diyerek söze başlayıp ve içeriğinin ne olduğunu bilmediğimiz kağıt parçaları göstererek; ‘’ İşte Erdoğan’ın, paralarımızı nasıl peşkeş çektiğinin belgelerini size açıklıyorum. ’’ dememiş miydi?

***

Peki sonuç ne oldu CHP seçmeni; abilerim, kardeşlerim? Koskoca bir yalanın karasını daha, Kemal bey kendi alnına sürmüş olmadı mı?  Seçmene soru sormuşken birkaç kelam daha edeyim.

***

Arkadaşlar! Dünyada ki iki yüz civarı ülke var. Bu ülkelerin hangisinde; bir parti söyledikleri ve söyleyecekleri yalanlar için ödenecek tazminat için fon kurdu. Kurduğu fonla;  Vekillerinden, üyelerinden aidat topluyor?

***

SEÇMENE DE YALAN SÖYLETİYORLAR

***

CHP’li yöneticiler kendileri yalan söyledikleri gibi halkı da yalan söylemeye alıştırdılar. Toplumun ahlak değerlerini çökerttiler.

***

Bunun en son örneğini Maltepe mitinginde sahneye çıkardıkları vatandaşta gördük. Sahneye çıkan vatandaş ‘’Avrat ayakkabısı ile geziyordum. Şimdi çöpten bulduğum (Eliyle ayağındaki terliği çıkarıp göstererek) bu terlikle geziyorum’’ dedi.

***

Ve çok geçmeden öğrendik ki o vatandaş gayet şık giyinen ve içkili mekanlarda konsomatrisler ile paraları ezen birisiymiş.

SON SÖZ

Erdoğan’ın kaçacağı söylemi FETÖ’cülere ait bir söylemdir. Ve yıllar önce bu söylemi ortaya atanların hepsi korkak birer fare gibi kaçıp gittiler. Kemal bey de kaçar mı bilemem ama; 2023 seçimlerinden sonra siyasi hayatının biteceğini kesin olarak söyleyebilirim.

Sağlık ve huzurla kalmanız duasıyla…