CHP'NİN 'KALESİ' KAN KAYBEDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) başta olmak üzere, muhalefetin yaklaşımı ve suç örgütü ile aynı ağızdan konuşmaları kaldıramayan vatandaşlar, gönül verdikleri CHP’den ayrılarak, AK Parti saflarına geçtiler.

CHP’de yaşanan ayrılıklar hız kesmeden devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ’ya karşı yapılan saygısızlık sonrasında, CHP başta olmak üzere muhalefetin yaklaşımı ve suç örgütü ile aynı ağızdan yapılan konuşmaları kaldıramayan vatandaşlar, uzun yıllar gönül verdikleri CHP’den ayrılma kararı aldılar. Antalya AK Parti Konyaaltı Teşkilatı’nı arayarak AK Parti’ye üye olmak istediklerini belirten aileler, CHP’nin artık Atatürk’ün partisi olmaktan çıktığını, parti üstü olayları dahi siyasete alet eden bir muhalefetin safında bulunmak istemediklerini dile getirdiler.

“CHP ARTIK ATATÜRK’ÜN PARTİSİ DEĞİL”

Yaklaşık 30 yıldır CHP üyesi olan Tayfun Ekrem ve eşi Şerife Olçum, “Son zamanlarda sırf hükümeti düşürmek amacıyla ortaya konulan tavır, davranış ve duruş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin artık Atatürk’ün partisi olmadığını net bir şekilde ortaya koyuyor. Muhalefet olmak bu değildir. Özünü kaybeden bir parti geleceğini de kaybeder. Bu artık ülkemizde vatan-millet meselesine dönmüştür.  Biz geniş ve köklü tarihe sahip büyük bir ülkeyiz. Kimse ülkemizin bakanına sebep ne olursa olsun bu şekilde saldıramaz, buna müsaade etmeyiz” diyerek, AK Parti’ye üye oldular.

“CHP’Lİ BELEDİYELER ÇALIŞMIYOR!”

Aykut ve eşi Cansel Dağdelen çifti ise, yıllarca gönül verdikleri partilerinin terör örgütü PKK destekçisi HDP ile gizli ittifak içinde olmalarının artık iyice gün yüzüne çıktığını dile getirdiler.  Çift, “CHP tarafından alınan belediyelerin hali ortada. İstanbul, Adana, Mersin ortada. Halleri ve otogarları HDP’ye vermişler.  Antalya Büyükşehir Belediyesi de çalışmıyor. Boğaçay pislik içinde. Hizmet etmedikleri gibi, yapılan hizmetleri de mahvettiler.  Antalya’nın bunca yıllık kazanımları tükeniyor.  PKK’ya ağır darbe indiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘ya yapılan saldırının da Türkiye Cumhuriyeti’ne yapıldığı aşikâr.  Artık bu da kırılma noktamız oldu” ifadelerine yer verdi. 

CHP KİMLİK KARTINI KESTİ

CHP’nin genç üyelerinden Okan Çelikhan da partinin vermiş olduğu kimlik kartını keserek CHP’den istifa etti. Çelikhan, “Parti giderek yozlaşıyor, değişiyor ve bu değişim maalesef ülkemize ve vatandaşımıza yaramıyor. Değişimin sonuçlarından birisi de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İstanbul Büyükşehir Belediye başkanının, o kadar şehit annesi varken, HDP eş başkanının kadınlar gününü kutlamasını parti üyesi olarak kabul edemiyorum.  Bizim gönül verdiğimiz CHP bu değildi” diye konuştu.

Vatandaşlar, üyeliklerini bizzat yapan AK Parti Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Esra Karababa’ya ve AK Parti teşkilatına destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.