CHP'Lİ ÖZKOÇ’TAN BÜYÜK GAF İÇİN ÖZÜR

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un düzenlediği basın toplantısında isimleri karıştırarak ‘Keskin Belediyesi’ yerine ‘Kepez Belediyesi’ demiş Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü sözde Ermeni soykırımına destek vermekle suçlamıştı. Tütüncü de, konuyu mahkemeye taşıyacağını belirterek, Özkoç’a ‘efendi gibi özür dile’ çağrısında bulunmuştu. Bu gelişmelerden sonra CHP’li Özkoç, yine düzenlediği bir basın toplantısında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den özür diledi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un, önceki gün yaptığı basın toplantısında 'Keskin Belediyesi' yerine 'Kepez Belediyesi' demesi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve birçok kesimin tepkisine neden olmuştu. Tütüncü, belediye binası önünde konunun takipçisi olacaklarını beyan eden bir basın açıklaması düzenledi. Tütüncü açıklamasında, "Bu iş burada bitmeyecek, bu iş kapanmayacak, bu iş Türk yargısı önünde hesaplaşmaya gidecek. Kendilerine yargı önünde, hukuk devleti ilkesi içerisinde her türlü haklarımızı takip etmek sureti ile hesap soracağız" dedi.

Konuyu, belediye olarak Türk yargısına taşıyacaklarını belirten Tütüncü, Engin Özkoç’tan özür beklediğini dile getirmişti. Gelişmeler ışığında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den özür diledi.

HABER MERKEZİ