CHP’Lİ OLMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ

Anlamıyorum arkadaş, bu CHP’liler artık iyice zıvanadan çıkmış durumda. AK Parti seçmenine saldırmayı demokratlık sayıyorlar. Dün ofise gelen issiz bir iç mimar kızcağız benim Sayın Cumhurbaşkanıyla beraber çekilmiş fotoğrafımı görünce bir anda misafir olduğunu unutup tüm kinini kusmaya çalıştı. “Arkadaş sana ne dedim” sonra misafir olduğunun hatırına uzatmadım.

Şimdi yenilgi çok ağır bir olgu. İnsanların umuduyla oynayıp onları yönetimde temsil edemeyen bir lider var ortada. Liderin etrafında onu destekleyen insanlarda hatayı kendilerinde aramak yerine kendilerince tüm hatayı iktidara yüklemiş durumda. Yazık okumuş çocuklar bunlar…

Bu Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bir şey olmaz. Ben onun SSK'nın başında olduğu dönemde gazeteciydim.  SSK'yı nasıl çökerttiğini çok iyi biliyorum. Hakikaten yazık bu gençlere, CHP bu çocuklara önderlik edemez. Bunlardan bir şey olmaz. Kemal Bey memurluğunu bile doğru dürüst yapamamışken nasıl lider olacak. 15 seçim, 15 mağlubiyet. Şimdi de yeni bir mağlubiyete hazırlanıyor. Ama bunu yaparken kendisine bir kılıf arıyor. Bu kılıfa gençleri alet ediyor. Yapmayın Kemal Bey gençleri yenilginize ortak etmeyin.

SİNAN OĞAN GERÇEĞİ

Şimdilerde moda Sinan Oğan’ı linç etmek. Sinan Oğan CHP’ye gitseydi emin olun demokrasi havarisi kesilirdi. Sinan Oğan’dan bahsederken onun geçmişine biraz bakmak gerekir. Devlet için çok önemli görevlerde bulunmuştur. ASAM’da görev yaptığı döneme bir bakmak lazım. Yoksa eleştirmek çok kolay.  İnanın Erdoğan'ı destekleyen linç ediliyor. Bu kişilerin demokrasiyle sorunu var. Sinan Bey’le ilgili olarak şöyle yaparsa diyerekten övenler şimdi linç ediyor. Bu üzücü bir şey.

Muharrem Bey’e de yapıldı bu! Muharrem İnce’ye yapılan linç şimdi Sinan Oğan’a yapılıyor. Bu anket şirketleri CHP lehine algı yaptılar. Seçim öncesi “Kılıçdaroğlu kazanıyor, Muharrem İnce engelliyor” gibi bir hava oluşturdular. Ancak bu tutmayınca yarı yapay bir motivasyon oluşturdular. Ortaya çıkan tablo bu algıyı desteklemeyince de linç operasyonuna başladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen seçmenin motivasyonu ise çok yüksek. Bu nedenle CHP strateji değişikliğine gitti. Kemal Bey milliyetçi rolü oynamaya başladı.