CHP BİR SKANDALA DAHA İMZA ATTI

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla skandal bir paylaşıma imza attı. Erdoğdu’nun yaptığı paylaşımda, köpeğin sahibinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili haddini aşan sözler sarf ettiği görüldü. Erdoğdu, gelen tepkilerin ardından apar topar videoyu silerek köpeğin başka bir videosunu paylaştı.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. Erdoğdu'nun yaptığı paylaşımda köpeğin sahibinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan skandal ifadeler kullandığı görüldü. CHP’li  Erdoğdu, sosyal medya kullanıcıları tarafından topa tutuldu ve gelen tepkiler sonrası videoyu hızlıca sildi.

“GICIK OLUYORUM ÖLSÜN İSTİYORUM”

Paylaşılan videoda köpeği beslediği sırada, "Tayyip Erdoğan'ın yediğinden daha az yiyorsun ama daha itaatkarsın. Gıcık oluyorum adama ölsün istiyorum" diyen kişiye "Ya politik bir şey söylemeseydik" diyen Erdoğdu'nun videoyu sosyal medya hesabından paylaşması  büyük tepki çekti. Erdoğdu, gelen tepkilerin ardından videoyu apar topar kaldırdı. Ardından köpeğin başka bir videosunu "Benden akıllı... Sansürlü..." notu ile paylaştı.

HABER MERKEZİ