CHP’li Büyükşehir’e budama tepkisi

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin günün en yoğun saatlerinde kentin en işlek caddelerinden birinde ağaç budama işlemi yaptırması, trafiği felç etti. Cadde boyu uzun araç kuyrukları oluşurken vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi yetkililerine tepki gösterdi.

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler haftanın ilk günü ve günün en yoğun vakti olan sabah saatlerinde Antalya’nın en işlek caddelerinden biri olan Muratpaşa ilçesine bağlı Burhanettin Onat Caddesi’nde ağaç budama işlemi yaptı. Kentin ana trafik arterlerinden biri olan caddede araç trafiğinin en yoğun olduğu saatte ağaç budama işleminin yapılması trafiği altüst etti. Belediye ekiplerinin araçları adeta caddeyi işgal ederken, işine gitmek isteyen vatandaşlar ise uzun araç kuyrukları oluşturdu.

BASİRETSİZLİK ÖRNEĞİ

Uzun araç kuyruklarının oluştuğu caddede aracıyla seyir halinde olan vatandaşlardan da tepkiler gecikmedi. Ağaç budama işlemine tepki gösteren bir vatandaş, “Basiretsizlik ve kötü belediye yönetiminin en iyi örneği. Haftanın ilk günü, trafiğin en yoğun olduğu Burhanettin Onat Caddesi’nde yine trafiğin en yoğun sabah mesai başlangıç saatlerinde ağaç budama yapılıyor ve zaten tıkalı olan trafik felç!” ifadelerini kullandı.