CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’DEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara yönelik yapılan hizmetlere ilişkin 3 yıl değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesinde bir otelde Muhittin Böcek Başkanlığı sürecinde tamamlanan, planlanan ve sürdürülen projelere ilişkin 3 yıl değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Programa, CHP ve İYİ Parti Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilat temsilcileri ile meclis üyeleri katıldı.

Muhittin Böcek burada yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana kentte yaptıkları çalışmaları anlattı.  Çeşitli projelerle kente ve vatandaşlar katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Böcek, projelerini hayata geçirmeye devam ettiklerini dile getirdi. Görev süreçlerinin tamamlanmasına iki yıl kaldığını hatırlatan Böcek, "Önümüzde daha iki yıl var. Kalan zamanımızda tüm projelerimizi sırasıyla tamamlayacağız. Bu şehri 5 yıllık görev süremiz tamamlanmadan, sadece sözünü verdiğimiz 77 projeyi değil, en az 142 önemli projeyi bitirmiş olacağız” diye konuştu.

Muhittin Böcek'in konuşmasının ardından program, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği, sürdürdüğü ve planladığı projelere ilişkin sunum ve iftar yemeği ile sona erdi.