CHP’DE VİRÜS VAR KARANTİNA YOK

CHP Antalya İl Teşkilatı’nda koronavirüs şoku yaşanıyor. İl Sekreteri Nuri Cengiz ile 1 personelin test sonucu pozitif çıkması üzerine il binasında bir panik yaşandı. CHP Antalya İl Binası’nda çalışan diğer personellere yapılan koronavirüs testi negatif çıktı. İl Sekreteri ile temaslı olan il yönetiminin karantinada olmaması ise dikkat çekti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya ziyareti öncesi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Antalya İl Başkanlığı’nda koronavirüs şoku yaşandı. Antalya İl Sekreteri Nuri Cengiz’in ve 1 personelin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine İl Başkanlığı’nda kırmızı alarm verildi.  Bu ani gelişme üzerine bugün Antalya’da olması beklenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu ziyaretinde nasıl bir süreç işleneceğini sorusunu akıllara getirdi. Kılıçdaroğlu'nun Antalya ziyaretine, Antalya İl Yönetiminin katılmayacağı söylentiler arasında dolaşırken, Antalya ziyaretinin iptal edileceği de diğer bir seçenek olabileceği konuşuluyor.

 KARANTİNADA DEĞİLLER

Öte yandan koronavirüs testi pozitif çıkan Cengiz ile temaslı bulunan il yönetiminde bulunan vatandaşların karantinaya girmemesi şaşkınlık yarattı. Bilindiği üzere Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’da karantinada olması gereken dönemde ilçe ziyaretlerinde bulunmuş, kuralları çiğnemişti. Test sonuçlarının negatif çıkmasına rağmen, pozitif vakayla temaslı bulunan il yönetimin karantinada olması gerekir. İnsan sağlığını göz önüne alırsak, CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın bir an önce il yönetiminde bulunan vatandaşların karantinaya girmesini sağlaması gerekiyor.

MAHSUM ALTAŞ