CHP’DE AHLAKSIZLIK BİTMEK BİLMİYOR

Bazı seçmenlerin yerel yönetimlerde umut bağladığı CHP'li belediye başkanları henüz bir tek olumlu icraatları ile gündeme gelmediler. Gelemediler… Seçildikleri şehirlerde bir tuğla bile koyamadılar.

Ama; haftasına varmıyor ki, CHP’li yöneticilerin ahlaksızlıkları ile meşgul oluyoruz. Daha Bolu Belediye Başkanı’nın kendisinden yardım isteyen bayanın talebini nasıl ahlaksızca çarpıttığını bu ahlaksızlığını da maharetmiş gibi kahkaha atarak bize anlatmasının şokunu atlatamamışken, bir yeni şokta Erzurum’dan geldi.

CHP’nin Erzurum’daki en üst temsilcisi olan il başkanı; Ekmeğinin peşinde koşan bir kadıncağızı parti binasında işe almış.  Almış almasına da; kadıncağıza sigorta yaptırmadan, asgari ücretin bile çok altında bir paraya çalıştırmış.

Eee! Hani “CHP iktidar olursa asgari ücreti yükseltip, emekçilerimizi ihya edecekti” söylemleri böyle değil miydi?

Ama, eylemlerinde gördük ki; bizzat kendilerinin işçisi olarak çalışan, ihtiyaç sahibi kadıncağıza sigorta yaptırmadıkları gibi asgari ücretin üçte ikisi maaş ödeyip, asgari ücretin üstünde maaş ödedik diye evrak imzalatmışlar.

Hadi bunu geçtik. Emeğini sömürdüğü kadının namusuna da göz koymuş. Konu CHP Genel Merkezine delilleri ile birlikte iletilince, il başkanı; başkanlıktan istifa ettirilmiş. Ammmaaaa; basında yer alan haberlere göre yine CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki şirkete müdür olarak atanmış.

Yukarıdaki olay, Parti Sözcüsü Faik efendiye sorulduğunda da; mağdur edilen kadının sigortasının yaptırılmadığına, asgari ücretin çok altında ücretle çalıştırıldığına, ahlaksız il başkanının ise; İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İzbeton şirketine müdür olarak atandığından hiç değinmeden; “Eeee… efenim; biz Erzurum il başkanının istifasını aldık. Bizde kol kırılır yen içinde kalır anlayışı yoktur” diyerek iyice sıvadı.

Faik efendi! Zaten olayı tüm Türkiye duydu. Hangi koldan, hangi yenden bahsediyorsunuz? Kendi bünyenizdeki çalışanınıza sigorta yaptırmayıp, asgari ücretinde üçte ikisi maaş verip bir de namusuna göz koyanları müdür yapmanızın nesi ile övünüyorsunuz?

CHP’nin adaleti ve zihniyeti işte budur arkadaşlar. Yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerinin emeklerini sömürür, namusuna göz koyar, Göz koyamadıklarına da dil uzatır. Rabbim halkımızı CHP'nin şerrinden korusun.

SEÇMENE LAF ETMEM, AMA…

Ben normalinde her kesimden siyasi görüşü olan seçmene saygı duyarım.  Ancak;  bu sefer CHP seçmenine iki kelam laf edeceğim; -Sevgili CHP seçmeni kardeşim; oy verdiğin parti bu kadar hukuksuzluk, ahlaksızlık yaparken sen niye sus pussun? Sıranın sana mı gelmesini bekliyorsun?