CHP’de adaylık raporu hazır

CHP Genel Merkezi tarafından belediye başkan aday adayları ile görüşmeler yapmak üzere Antalya’da görevlendirilen 4 kişilik heyet çalışmalarını tamamlayarak bir rapor hazırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan yerel seçimler öncesi aday belirleme süreci devam ediyor. Antalya Büyükşehir  Belediye Başkanı ve diğer 19 ilçedeki çalışmalarını sürdüren CHP’de Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer,  Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk ve Milletvekilleri Süreyya Öneş Derici ile Metin İlhan’dan oluşan 'Aday tespit heyeti’ aday adayları ile görüştü. Heyet 19 ilçede aday adaylarıyla görüşerek hazırladığı raporu bugün CHP Genel Merkezi’nde yönetime sunacak.



“SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI KAZANACAK”

CHP heyetinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Antalya İl Başkanlığı’ndan bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Genel Merkezimizin planlamalarıyla, ‘Yerel Seçimlere’ yönelik çalışmalarımız, İl Başkanımız Nail Kamacı ve il örgütümüzün koordinesinde; Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve İstanbul Milletvekilimiz Turan Taşkın Özer,  Parti Meclis Üyemiz Ali Abbas Ertürk ve Milletvekillerimiz Süreyya Öneş Derici ile Metin İlhan oluşan heyetin katılımıyla 19 ilçemize yapılan ve dün il başkanlığımızdaki görüşmelerle devam eden çalışmalarımız tamamlamıştır. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Antalya'da dayanışma ruhumuz ve kucaklayıcı siyasetimiz ile Antalya halkımızla beraber sosyal demokrat belediyecilik anlayışı kazanacak” denildi.