CHP Antalya coin işine girdi

CHP Antalya İl Başkanlığı’nın resmi ‘X’ hesabında yaşanan coin/kripto borsasıyla alakalı enteresan yorum hareketliliği hesabın çalındığı yorumları yapılmasına sebep olurken aynı gün içerisinde yapılan yorumların silindiği tespit edildi.

CHP Antalya İl Başkanlığı’nın resmi ‘X’ hesabında dün sabah saatlerinden beri yaşanan alakasız yorum hareketliliği gözlere çarptı. Kripto para borsası diğer adıyla coin borsası sayfalarının paylaştığı gönderilerin altına CHP Antalya İl Başkanlığı’nın X hesabı üzerinden İngilizce yorumlar yapılması dikkatleri çekerken bu enteresan olay CHP Antalya’nın hesabının çalındığı yorumlarının yapılmasına sebep oldu.


SAYFA ADMİNİ ‘TATMİN OLMUŞ’

Öte yandan CHP Antalya’nın hesabından aynı gününün devamında öğleden sonra ise kadın kolları il başkanlığı devir teslim törenine ilişkin paylaşım yapılırken coin hesaplarının altına yapılan “3 gün içinde elde ettiğim sonuçlar çok tatmin edici!” gibi yorumların silindiği görülürken hesabın çalınıp çalınmadığı ya da yapılan yorumların kaynağına dair il başkanlığından konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.