CEZAYİR SEFERİ

Antalyaspor, transferde gözünü Afrika'ya çevirdi. Kırmızı-Beyazlılar, Cezayir ekiplerinden ES Sétif forması giyen ve sözleşmesini tamamlayan Houssam Eddine Ghacha ile anlaşmaya varırken, aynı takımdan Mohamed El Amine Amoura ile Ahmed Kendouci için 900 bin Euro bonservisi gözden çıkardı.

Transferde yoğun günler yaşayan Antalyaspor, yönünü Afrika'ya çevirdi. Kırmızı-Beyazlılar, Cezayir takımlarından ES Sétif forması giyen Houssam Eddine Ghacha, Mohamed El Amine Amoura ve Ahmed Kendouci'yi takıma kazandırmak için harekete geçti. Cezayir ekibiyle olan sözleşmesini tamamlayan Houssam Eddine Ghacha ile Antalyaspor'un 3 yıllık anlaşmaya vardığı ifade edilirken, Kırmızı-Beyazlıların Mohamed El Amine Amoura ile Ahmed Kendouci için 900 bin Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.

HOUSSAM EDDINE GHACHA

Antalyaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Houssam Eddine Ghacha; sağ kanatta forma giyiyor. Kariyerinde Cezayir dışında futbol oynamayan 25 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 26 maçta 10 gol ve 11 asist yaparak skora yaptığı katkıyla dikkat çekmişti. Başarılı futbolcu, bugüne kadar 1 kez de Cezayir Milli Takım formasını sırtına geçirdi.

MOHAMED EL AMINE AMOURA

Kırmızı-Beyazlıların bonservis bedeli vermeyi teklif ettiği Mohamed El Amine Amoura ise ileri uçta görev alıyor. 1.69 boyundaki forvet, aynı zamanda sol kanat ve 10 numara bölgelerinde de oynayabiliyor. ES Sétif takımının alt yapısından yetişen 21 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon çıktığı 37 maçta 17 gol ve 5 asist üretti.

AHMED KENDOUCI

Antalyaspor'un hedefindeki diğer isim de Ahmed Kendouci oldu. Asıl mevkisi ön libero olan 22 yaşındaki futbolcu, orta sahanın solu v 10 numara bölgesinde de görev alabiliyor. Mohamed El Amine Amoura gibi ES Sétif takımının alt yapısından yetişen Kendouci, geçen sezon oynadığı 35 maçta 8 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.