CEVHER BAŞKAN ÇOK KIZMIŞ

CEVHER BAŞKAN ÇOK KIZMIŞ

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar (gerçekten bayar!) baydı artık. Son basın açıklamasında artık bu işi yapamayacağını, il başkanlığının kendisine üç gömlek fazla geldiğini, psikolojisinin ve moral ve motivasyonunun bozulduğunu göstermiştir.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Bayar almış sazı eline, kendi çalıyor kendi söylüyor ama akort bozuk, ses de ses değil. Nusret Bayar bakın son basın açıklamasında neler söylemiş:

“İhaleci damada ait yandaşlıkta LİDER bir gazete her şeyi bırakmış sabah akşam bizleri manşetlerine süslüyor. Antalya halkının sırtına yapışan, sülük gibi kanını emen, iki güne bir iflas ve konkordato haberleriyle gündeme gelen bu aile, önce acınacak hallerine baksınlar”

Benim de köşe yazdığım ‘’Lider Gazete’’ yeni kurulmasına rağmen, Antalya’da açık ara önde en çok okunan gazete oldu ve şu anda birinci sıradakini yerini hakkıyla koruyor. Bak Nusret bey! Seni sabah akşam haber yapan yok. Sen sabah akşam malzeme verdiğin için haber oluyorsun. Dedim ya, bu iş sana üç gömlek fazla geldi.

10 Eylül’de Kanal V ‘ye canlı bağlanıyorsun, Soruyorlar sana, “Muhittin Böcek’in olası ölümü üzerine CHP’liler yani sizin A Takımınız, ölüm üzerinden başkan olmak için çalışma yapıyorlar, neden sesiniz çıkmıyor. 11 gün Muhittin Böcek için neden tek bir açıklama yapmadınız? Böcek'i yalnız bıraktınız? 28 Ağustos’a kadar neden beklediniz?” diye.

Cevher il başkanı Nusret bey cevap veriyor: ‘’Korona testi yaptırdım. Temaslı olmamdan dolayı tekrar test yaptırdım. Negatif çıktı. Doktorlar bana 28’ine kadar karantina verdi. Kurallara uymamı söyledi. Ondan dolayı açıklama yapamadım”

Eyvallah, doğru olabilir dedik. Araştırdık, cevher il başkanı karantinada olması gerekirken, adeta halkın sağlığını düşünmeden cirit atmış Antalya’da... Karantina kurallarını çiğnemiş...

Bu haber değil mi? Lider Gazete haber yapmış... Bu haberin üzerine cevher başkan hemen açıklama yaparak, “Satılık kalemlere arkasındaki ağababalarına ithaf olunur” demiş.

Bak Nusret bey! Sana tane tane anlatayım;

Konyaaltı sahil işletmesi ihalesi canlı yayınlanarak yapıldı mı, yapıldı. Büyükşehir Belediyesi bu ihaleyi iptal etti mi, etti. Bu konu hakkında İçişleri Bakanlığı müfettişleri inceleme yaptı mı, yaptı. Suç unsuru yok dedi mi, dedi. Bu konu mahkemelik oldu mu, oldu. Mahkeme sürecinde  son noktayı yani nihai kararı Danıştay verdi mi, verdi. İlgili firma haklı dedi…

Bu firma, yıllık milyonlarca liralık kira bedelini belediyeye tıkır tıkır ödüyor mu? Evet ödüyor.  Bak cevher başkan! Büyükşehir Belediyesi Mali hizmetlere git bak ki, öğren bunları... Sonra diyorsun ki, İflas, konkordato falan filan... Senin haddine mi milletin ticari hayatı? Senden mi izin alacaklar? 

Bir de utanmadan... ‘’Önce acınacak hallerine baksınlar!’’ Diyorsun... Ha pardon, birden aklıma ne geldi? Eski Demre Belediye Başkanı’na ait  mülkte bulunan... Hani şu ortak olduğun özel okul yok mu? Hiç haciz işlemleri olmadı mı okulda? Ticaret yapıyorsunuz ya, Demre Belediye Başkanı milleti arayarak, çocuklarınızı bu okula yazdırın dedi mi? Kısa dönem Demre’de, 2000’li yıllarda, çıkarttığınız gazete aylık, haftalık olmasına rağmen... Sizde mi iflas etmiştiniz ? Matbaa ve çalışanlara emeklerini zoraki öderken... Son olarak şimdilik... Şunu söyleyeyim cevher başkan...

Antalya’da bilmeyen yok, Bahar Önal’a verdiğin siyasi desteği... Önce Kaş meclis üyesi oldu. 2014 şimdi kadın kolları... Doğal olarak, CHP sayesinde, en azından oturum başına para alıyorlardı. Meclis üyesi iken... 2012 yılından bu yana, 4000 TL civarındaki meblağı ödemeyen... Çöp vergisini, reklam vergisini 8 Yıldır biriktirip ödemeyen... Üstelik, Belediye Meclis Üyesi olmasına rağmen ödenmemiş....

Siyasi ortağın Bahar Önal için ne diyeceksin merak ediyorum? Bu paralar ödenmiş olsa, belediye kasasına girse, belki bir yetimin hakkı verilmiş olmayacak mıydı? Sabah akşam beni haber yapıyorlar demeyeceksin.. Ayrıca bu örnekleri daha da sıralayabiliriz CHP’de bitmez....

Kendi Partisine Korkuteli İlçe ''Yolsuzluk'' yaptı diyen Sen, Hdpkk PKK üyesi PKK'LI ile kol kola eylem yapan sen, DHKP-C Terör örgütü üyesine güzellemeler yapan sen, Genel Başkanın Kılıçdaroğlu'na CHP'ye hakaret edene, Üstelik Kılıçdaroğlu'na rozet taktıran sen… Muhittin Böcek'i yalnız bırakan, arkasından konuşan sen, Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan'a canlı yayında iftira atan sen, belediyeyi kullanarak yandaş basını destekleyen yine sen… Bu yaptıklarının her birisi haber. Sen olayları karıştırıyorsun. Unuttuysan hatırlatayım… Ümit Uysal’ın desteği ile gelen bir başkansın. Sen veriyorsun malzemeyi, gazete yazıyor.

Önceden gece samanlıkta koyun koyuna yatanlar, gündüz köy meydanında el ele tutuşamıyorlardı. Şimdi ise HDPKK ile İTTİFAK-I MEMNU...

Hadi oradan Nusret bey!