Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam sinemasının usta isimlerinden Tosun Paşa filminde Seferoğulları'nın Suphi'si olarak hayatımıza giren Cevdet Arıkan hayatını kaybetti.

Yeşilçam sinemasının usta isimlerinden Tosun Paşa filminde Seferoğulları'nın Suphi'si olarak hayatımıza giren Cevdet Arıkan hayatını kaybetti.
'Tosun Paşa' filminde 'Seferoğulları'ndan 'Suphi' karakteriyle hafızlarda yer edinen emektar oyuncu Cevdet Arıkan, 75 yaşında hayata veda etti.
Acı haberi oyuncunun oğlu Cem Arıkan duyurdu. Arıkan yaptığı açıklamada, "Babam, arkadaşım, meslektaşım, Türk sinemasının ise son kalelerinden biriydi... Sorumluluk hissettiğim için acı haberi paylaşmak istedim. Babam Cevdet Arıkan maalesef aramızdan ayrıldı. Sinemamızın başı sağolsun..." dedi.
"Tosun Paşa", "Kibar Feyzo", "Gırgır Ali" ve "İstasyon" gibi filmlerin de aralarında bulunduğu 100'den fazla yapımda rol alan Cevdet Arıkan'ın cenazesi, bugün Tarsus ilçesinde toprağa verilecek.
HABER MERKEZİ
Antalya iş dünyasının tanınmış isimlerinden Uğur Çelik ile İrem Şahin, düzenlenen rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Çift, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende dünya evine girdi.
“Kahtalı Mıçe” olarak tanınan ses sanatçısı Mustafa Kahtalı, Antalya'da 74 yaşında yaşamını yitirdi.
Şarkıcı Latif Doğan, Antalya'daki Adıyamanlı hemşehrilerini ziyaret etti.
İngiltere'nin başkenti Londra'da kaza geçiren Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hülya Koçyiğit, 2 saat boyunca ambulans bekledi. Koçyiğit, “Türkiye'deki sağlık sisteminin ne kadar iyi olduğunu bir kez daha yaşayarak gördüm. Yattığım yerde tam 2 saat ambulansın gelmesini bekledim” ifadelerini kullandı.
Lider Medya Grubunun Haber Koordinatörü İbrahim Okumamış dede olmanın sevincini yaşadı. Okumamış’ın kızı Hilal Akkaya bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve Mehmet Özgür bir filime daha adını yazdırdı.
TRT Haber Antalya muhabirlerinden Furkan Yazıcı, öğretmen Meltem Eroğlu ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımını attı. Çiftin nişan yüzüğünü AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş kesti.
Tedavi gördüğü hastanede vefat eden ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur'un cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu.
Antalya’da tedavisi süren Ferdi Tayfur’dan sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Doktoruna teşekkür eden Tayfur, “Ben çok iyiyim” diye konuştu.
Antalya’da yaşayan Yeşilçam oyuncularından Coşkun Göğen’in kendisinden 24 yaş küçük bale eğitmeni eşi Angelika Göğen Rusya’da vefat etti. Pasaport işlemleri ile uğraştığını söyleyen Coşkun Göğen, vize işlemlerini de tamamlandıktan sonra önümüzdeki hafta salı günü Rusya’ya cenazeyi teslim almaya gideceğini belirtti.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz