Çetin Osman Budak’tan büyükşehir için adaylık başvurusu

3 dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekilliği yapan Çetin Osman Budak yerel seçimler öncesi Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 25, 26 ve 27 'inci Dönem Antalya Milletvekili olarak görev yapan Çetin Osman Budak 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler de Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday oldu. Budak CHP Antalya İl Başkanlığı’nda Nail Kamacı’yı ziyaret ederek resmi başvurusunu yaptı.



Başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Çetin Osman Budak, “31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Antalya Büyükşehir belediyesi Başkanlığı aday adaylığı için başvuru dosyamı Cumhuriyet Halk Partisi Antalya il başkanımız Sayın Nail Kamacı’ya sundum. Her zaman en iyinin,daha güzel bir geleceğin, daha güzel bir Türkiye ve Antalya’nın mücadelesini verdim vermeye devam edeceğim. Partim ve Antalya halkı takdir ederse mücadeleye yerel yönetimde de devam edeceğim. Dürüst, doğru, vizyoner hizmet için gerekli tecrübeye, bilgi ve birikime sahibim. Siyaset yarışı ne kadar güçlü olursa, vizyon rekabeti ne kadar güçlü olursa kent o kadar ileri gider. Hedef; ortak akılla daha güçlü daha mutlu bir Antalya” ifadelerini kullandı.