CESARETİNİZ VARSA SİZLER DE AÇIKLAYIN

Bazen sonu belli olacak işler içler için “perşembenin gelişi çarşambadan belli olur” dermiş ATALARIMIZ. Önceki akşam da Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DÖSİAD) basın buluşması da aynen böyle oldu.

DÖSİAD Başkanı GÜLTEKİN GENCER’in bir hafta öncesinden ısrarlı davetinin ardında bir BİT yeniği olduğunu anladım. Gencer’in bu ısrarının ardında bir şey olduğu belliydi. HAKEZA öylede oldu.

Her ne kadar adı BARBEKÜ partisi ve işadamları ile buluşma olsa da bir BOMBA haberin patlayacağını önceden tahmin etmek hiçte zor olmadı. Benim bildiğim cin fikirli Gencer mutlaka bir PLAN yapar.

Hiç kimsenin ummadığı, siyasetin yerel seçimler için henüz antrenmanda hatta ısınma turunda iken DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, bir süredir kulislerde konuşulan DÖŞEMEALTI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI konusunda açıklama yaptı.

Siyaset ve sporun ağırlıklı konuşulduğu buluşmada, Başkan Gültekin Gencer’in başka konulardaki ÇIKIŞLARI da hayli dikkat çekiciydi. Döşemealtı Belediye Başkanlığı için adı geçen Gencer bombayı patlattı ve “Döşemealtı’nı YÖNETMEK istiyorum. Bu güzel ilçeye başkan olmak istiyorum” diyerek beni yanıltmadı.

Her baba YİĞİDİN aylar öncesinden yapamayacağı bir açıklamayı yaptı Gencer. Hem de büyük bir CESARET örneği göstererek.

Ancak Gencer hangi partiden aday olduğunu söylemeyerek işin PÜF NOKTASININ merak edilmesinin önünü açtı. Gencer, “Benim misyonuma, düşünceme uyan her partiye açığım. ELİMİ bu konuda taşın altına koyuyorum. Tüm ekibim destek veriyor ve bu konuda kararlıyım. Parti ismi söylemem doğru değil. Ancak benim de gönlümden geçen PARTİLER olduğu gibi gelen TEKLİFLER de var. Görüştüğüm siyasilerde var” diyerek tekliflere açık kapı bıraktı.

Benim bildiğim Gültekin Gencer ENİNE BOYUNA ölçmeden, ince eleyip sık dokumadan böyle açıklamalara imza atmaz. Kesinlikle bu iş ya BİTTİ ya da büyük bir yerden SÖZ almıştır. Yoksa ZIRT diye böyle ciddi bir konuda konuşmaz.


Yalnız bu Gültekin Gencer ne yapacağı ne yaptığı yine de belli olmaz. Öyle ortaya KARIŞIK bir açıklama da yapıp konunun tartışılmasını sağlar ve arka planda başka işler çevirip SÜRPRİZE imza atada bilir. Dedim ya “Benim bildiğim CİN fikirli Gencer bir şey planlamıştır” diye.

Buraya kadar siyasetten gitti sevgili Gencer. Tabi bizlerde barbeküde pişen etler tek tek geldiği için ne yediğimizi bilemedik. Şişip kaldık ve üzerimize ağırlık çöktü. Tam uyku hali başlarken iş ANTALYASPOR’a gelince gözlerimiz FAL TAŞI gibi açıldı!

Aynı zamanda Antalyaspor Vakfı Başkanı da olan Gültekin Gencer, Antalyaspor başkanlığını niçin bıraktığı konusuna da açıklık getirdi. Başkan Gencer’in HEDEFİNDE kimler kimler yoktu ki?

ETO’nun transfer macerasını biz spor yazarlarına bir kez daha anlatmış olan önceki dönem kırmızı beyazlıların başkanı, “Antalyaspor başkanlığım sırasında İTALYA’da Eto’o transferi ile uğraşırken bu işten vazgeçip dönmemi ve istifa etmem istendi. Ancak aynı dakikalarda bakanlar kuruluna ara verip arayan dönemin Başbakanı sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN, Eto’o’ya bizzat hükümet olarak kefil oldu” diyerek ortalığı karıştıracak bir söylemde bulundu.

Asıl konuya girizgah olan yukarıdaki satırlar bir sonraki ağır cümlelerin habercisi niteliğindeydi. Gencer, “Sonuçta dünya yıldızı Eto’o transferinde başarılı olup Antalyaspor’a kazandırdık. Ama sonra ne oldu, koskoca Antalyaspor’u ÇOCUKLUĞUNDA OYUNCAĞI OLMAMIŞ Ali Şafak Öztürk’ün eline verip OYUNCAK ettiler. Benim şahsen Antalyaspor’a dahil ettiğim Nafiz Tanır benden İSTİFAMI istedi” diyerek eski Antalyaspor yöneticilerinin kucağına pimi çekilmiş EL BOMBASINI da atıverdi.

Vallahi ne diyeyim. Gültekin Gencer’i bilenler tıpkı benim gibi düşünüyordur cin fikirliliği konusunda. ANTALYASPOR ile ilgili söyledikleri yeni değil ama epey tartışılacak bir konu. Tıpkı Döşemealtı Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu açıklaması gibi.

Benim buradan siyasete hevesli kenti yönetmeye aday olacakları tek sözüm var; “CESARETİNİZ VARSA SİZLERDE ÇIKIN AÇIKLAYIN.”


TEBRİKLER FULYA

Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD), 9’uncu Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılmış! Daha dün haberim oldu. REKLAMCILAR bana feyk atıp haber atlatmışlar.

ARD’nin iki dönemdir Başkanı olan aile dostum GÜLDAL SİĞİNÇ, bayrağı çok sevdiğim kardeşim FULYA SARMAN'a devretmiş. Dün kendisini telefonla arayıp tebrik ettim.

Fulya Sarman başarılı bir reklamcı olduğu kadar başarılı GİRİŞİMCİ ve İŞ KADINI. Hele hele ürettiği o egzotik kokular yok mu? Ünü TÜRKİYE sınırlarını aşmış bir isim.

Geçmiş yönetime verdikleri hizmet için teşekkür edip, yeni yönetime de başarıları diliyordum. Umarım bizim kurumları reklama boğarlar!