CENNET ANTALYA’YA KIYMAYIN EFENDİLER

Dünyanın gözbebeği ATATÜRK’ün, “Şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel şehridir” dediği CENNETEN KÖŞE maalesef katlediliyor. Hem de göz göre göre KARAMAŞAYA sürükleniyor. Seçime kısa bir süre kala partilerin LİSTESİNDE yaşanan ADAY kaosu yetmezmiş gibi şimdide KORSAN TAKSİ kaosu ortaya çıktı. Tabi bu durup dururken çıkmadı!

Türkiye’nin mega kenti İSTANBUL’dan kaçarak Antalya’ya gelen bir grup DÜZENİ BOZMAK için ellerinden geleni yapıyor. Sayıları 200’den 600’e çıkmış KORSANLARIN. Korsan TAKSİCİLER sosyal medya üzerinden fütursuzca çalışırken kimse ÖNLEM ALMIYOR. Meydan boş kalınca onlarca istedikleri gibi CİRİT atıyorlar şehirde.

Konuyla ilgili haberi detayları ile okuyacaksınız. Antalya’da 3 bin 750 civarında TAKSİ var. Bunlar Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı ASLANLAR gibi VERGİ ödüyor. Yasak yükümlülüklerine yerine getiren TAKSİCİLER varken FİYAT KIRIP insan taşıyanların hiçbir yasal yükümlülüğü yok.

Diyelim ki KAZA yaptı. İçindeki yolcu YARALANDI veya ÖLDÜ! Aracı kullanan KORSAN TAKSİCİ, “Allah rızası için gideceği yere bırakacaktım” dese hiçbir HAK iddia edemezsiniz. Bununla ilgili bir çok güvenlik detayı da işin cabası. Tabi KORSANLA mücadele için Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ÇALMADIK KAPI bırakmamış.

Vahim konuyu Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bildirmiş. Hatta 32 KORSAN TAKSİ SİTESİ tespit etmişler. PLAKALAR belirlenmiş, çoğuna POLİS ceza yazmış. Sadece BU KADAR! Adam cezayı ödedikten sonra PAT tekrar Antalya sokaklarında. Bir tanıdığım, “BENDE KULLANILYORUM” deyince şaşırdım. Dedi ki, “Şaşırma kilometresi 7 LİRA” dedi.

Valla ben onu bunu bilmem, “UCUZ ETİN YAHNİSİ KARA OLUR” derler. Yarın öbür gün bu TAKSİLERDE maazallah bir UYUŞTURUCU taşıma işe çıkarsa YANDI GÜLÜM KETEN HELVA halleri olursunuz! Sonra derdinizi anlatacak MARKO PAŞA ararsınız vallahi. Çünkü bana gelen duyumlara göre NARKOTİM’lere de böyle İHBARLAR gelmeye başlamış.

Şimdi lafı çok uzatmayayım. Bu işe kim ÖNLEM alacaksa hemen almalı. Çünkü önümüz TURİZM SEZONU. Olumsuz bir şey olursa dünyaya derdimizi ANLATAMAYIZ! Vakit geç olmadan bu UCUBE SİSTEM hemen bertaraf edilmeli. Yoksa bu mesele sadece TAKSİCİLERİ değil tüm KENT HALKINI ilgilendirir hale gelecek ve şehre göz göre göre KIYILACAKTIR.

HANGİ AKLA HİZMET

Önceki gün akşam Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İBRAHİM TÜRKİŞ, Antalya, spor medyası ile tanıştı. Antalyalı ama başkan olunca ilk kez bizlerle bir araya geldi. Bu yıl ilk kez TÜRKİYE YAĞLI GÜREŞ LİGİ'ni başlatacaklarını açıkladı. Açıkladı amma adamcağızın İÇİ KAN AĞLILYORMUŞ. Bunun nedenini tek tek anlattı.

Ligi Kumluca, Elmalı ve Manavgat belediyesinin takımlarının katılımı ile 8 TAKIMLA yapmak istediklerini belirtti. Ancak ELMALI ve KUMLUCA lige katılmak istememiş!

Başkan TÜRKİŞ, iki belediye takımının katılmaları için tabiri caizse YALVARMIŞ. Elmalı Belediye Başkanı, Kırkpınar ile eş değer yapılmadıkları için katılmayacaklarını resmi yazı ile bildirmiş. Ya Kumluca? Günlerce süren görüşmeler, yazışmalar, telefona çıkmamalardan sonra lige katılmama kararını ŞİFAHEN bildirmiş. Hatta bildirmemiş federasyon öyle ANLAMIŞ!

Tabi konuda Kumluca’nın bari katılması için nasıl çaba harcadıklarını TÜRKİŞ anlattı. Dinleyince, “Acaba neden” diye hem kendime hem de TÜRKİŞ’e sordum. Kaçamak cevaplar verdi TÜRKİŞ. Kendisi ELMALILI olduğu için yöreyi çok iyi bildiği için kimseyi kırmak istemiyor. Ancak ben satır aralarından katılmama gerekçelerini iki belediyenin de MADDİ DENETİM olduğu kanısına vardım.

TGGF, yağlı güreş organizasyonu yapan belediye ve kurumlar için bir yönetmelik çıkarmış. Buna göre lig olsun olmasın her organizasyonun HARCAMALARI DENETLENECEK! Eeee o zaman mesele anlaşıldı. Son 2 yıldır Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nin HESABINI VEREMEYEN bir belediye başkanı niye böyle bir lige katılsın ki? Katılmaz KAÇAR!

Tabi aynı olay KUMLUCA içinde geçerli. Amma herkesin göz ardı ettiği bir durum var. Lig tek ANTALYA TAKIMI ile temsil edilecek. Güreşe destek yerine KÖSTEK olacaklar.

Sadece bu mu? Siyasi İKBAL için hem PEHLİVANLARIN hem de GÜREŞSEVERLERİN sırtını YERE değdirecekler. Umarım bu YANLIŞTAN vakit GEÇ olmadan dönerler!