ÇENGER MAHALLESİ’NDE YENİ MUHTAR NEVZAT GÜNDÜZ

Manavgat ilçesi Çenger Mahallesi'nde muhtarlık seçiminin kazananı Nevzat Gündüz oldu. Hasan Ali Çelik’in vefat etmesinin ardından boşalan Çenger Mahallesi muhtarlığı için dün yapılan seçimde Nevzat Gündüz 616 oyun 213’ünü alarak yeni muhtar seçildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Çenger Mahallesi'nde yapılan kayıtlı 741 seçmenin 642’sinin oy kullandığı seçimler Çenger İlkokulu’nda 3 sandıkta yapıldı. 616 geçerli oyun 213’ünü alan Nevzat Gündüz mahalle muhtarı seçilirken, diğer adaylardan Sinan Çelik 185, Songül Çelik 159 ve Ömer Öz 59 oy aldılar.

Sonrasında konuşan yeni muhtar Nevzat Gündüz, “Mahallemize bir pazaryeri, halkımızın toplanacağı düğünlerini yapabileceği bir mekanın yapılması için gayret göstereceğim. Çevremizde birçok mahallede pazaryeri, şadırvan, spor sahası olmasına rağmen mahallemizde henüz bunlar yok, bunların yapılması için Manavgat Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceğiz” diye konuştu.

Evli ve 3 çocuk babası Nevzat Gündüz, özel bir sürücü kursunda direksiyon eğitmeni olarak çalıştıktan sonra emekli oldu.

HABER MERKEZİ