CANSEL ÇEVİKOL TUNCER KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer’in, koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Yaptırdığı kovit-19 testi sonrası birçok etkinliğe katılım gösteren Tuncer’in Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın yanı sıra bulunduğu ziyaretlerde ve kutlamalarda birçok kişi ile yakın temas kurması gözlerden kaçmadı

Geçtiğimiz hafta birçok ziyarette ve etkinlikte yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer’in koronavirüs (kovit-19) testinin pozitif çıktığı öğrenildi. 24 saat zorunlu bekleme süresi olmasına rağmen birçok etkinliğe katılım gösteren Tuncer, buralarda bulunduğu yakın temaslar ile tüm gözleri üzerine çevirdi. Evinde 10 gün boyunca karantina altında tutulacağı öğrenilen Tuncer’in, bu süre zarfında yerini Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir'e bıraktığı söylentiler arasında yer aldı. Testinin pozitif çıktığını halen duyurmayan Tuncer’in sessizliğini koruması, kafalarda soru işaretleri bıraktı.

VALİ YAZICI İLE TEMAS

Koronavirüs testi pozitif çıkan Genel Sekreter Tuncer’in yakın süreçte katıldığı etkinlikler herkes tarafından merak konusu haline geldi. Birçok ziyarette ve etkinlikte yer alan Tuncer, geçtiğimiz hafta 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 100’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü olması dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir törene katılım gösterdi. Tuncer, törende Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın yanı sıra çok sayıda öğretmen ve öğrenciyle de yakın temasta bulunurken kalabalıkla beraber tören kapsamında bir de sergiyi gezdi. Bununla beraber Tuncer, İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü kapsamında “Yeter ki Korkma” temasıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende de yer almıştı.

GENEL SEKRETER MECLİSTE!

Kovit-19 testi pozitif çıkan Tuncer, geçtiğimiz Cuma günü 27 gündem maddesinin görüşüldüğü Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mart ayı devam toplantısına da katıldı. Oldukça kalabalık olan mecliste yer alan Tuncer, burada da pek çok kişi ile yakın temasta bulundu. Tuncer, yakın bir zamanda ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret etmişti.

FARUK ÇELİK