KAR ENGELİ!

Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor maçının ardından Rizespor - Antalyaspor karşılaşması da kar engeline takıldı. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, yoğun yağış sebebiyle mücadeleyi 23. dakikada durdurdu.

Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı, Rizespor - Antalyaspor mücadelesinin oynanmasına izin vermedi. Saat 17.00'de başlayan karşılaşmanın hemen öncesinde başlayan yoğun kar yağışı, karşılaşmanın tamamlanmasına olanak sağlamadı. Yoğun kar yağışı altında başlayan maç, hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından 23. dakikada durduruldu.

HOCA VE KAPTANLARLA GÖRÜŞTÜ

Yaşar Kemal Uğurlu, 23 dakika oynattığı karşılaşmayı tehir etmek için ilk olarak Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ve Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile görüştü. İki teknik adamın onayının alınmasının ardından takım kaptanları Veysel Sarı ve Gökhan Gönül ile kısa bir görüşme yapan Uğurlu, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

GEÇEN SENE DE BENZER SENARYO

Antalyaspor, geçen sezon da benzer bir durumla karşı karşıya kalmıştı. 15. hafta mücadelesinde Hatayspor'u Antalya Stadyumu'nda ağırlayan Kırmızı-Beyazlılara bu kez yoğun yağmur yağışı engel oldu. Mücadelenin başlamasına dahi izin verilmezken, ertesi güne ertelenen karşılaşmayı Hatayspor, 6-0 kazanmıştı.