YİNE OLMADI

Süper Lig'de bu sezon üst üste 2 maç kazanamayan Antalyaspor, yine başaramadı. Geçen hafta Ankaragücü'nü mağlup eden Akrep, Sivasspor deplasmanından 1 puanla ayrılarak yine seriye başlayamadı

Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor'a konuk olan Antalyaspor, deplasman fobisini yine yenemedi. Bu sezon dış sahada oynadığı 5 maçtan galibiyet çıkaramayan Kırmızı-Beyazlılar, Sivas deplasmanından da istediğini alamadı. Mücadeleden 0-0 eşitlikle ayrılan Akrep, deplasmanda kazanamama serisini de 6 maça çıkardı.

SERİ GELMEDİ

Sivasspor'la berabere kalan Antalyaspor, galibiyet serisini ise yine başaramadı. 1. haftada Gençlerbirliği ve 3. haftada Denizlispor'u mağlup ettikten sonra 7 hafta 3 puan hasreti çeken Akrep, son olarak Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmadan 3 puan çıkardı. Ankaragücü karşılaşmasının ardından Sivasspor'a rakip olan Kırmızı-Beyazlılar, galip gelemeyerek üst üste iki maçlık seriyi yine yakalayamadı.

3 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Deplasman fobisini yenemeyen Antalyaspor, son 3 maçında ise yenilgi almamayı başardı. Son olarak evinde Alanyaspor'a kaybeden Akrep, Erzurum deplasmanından 1 puanla döndükten sonra evinde ise Ankaragücü'nü yenmeyi başardı. Sivas deplasmanından da 1 puan çıkarak Antalyaspor, son 3 maçında toplam 5 puanı hanesine yazdırdı.

RIZA ÇALIMBAY MAÇA ÇIKAMADI

2 Aralık Çarşamba günü koronavirüse yakalandığı açıklanan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karantina sürecini tamamlamadığı için eski takımına karşı saha kenarındaki yerini alamadı. Deneyimli teknik adamın yerine Kenan Oktay, takımın başında görev aldı.

HABER MERKEZİ