Can Keleş, Süper Lig’de ilk kez süre aldı
Beşiktaş’ta 23 yaşındaki kanat oyuncusu Can Keleş, Kasımpaşa karşısında ligde ilk kez süre aldı.

Beşiktaş’ta 23 yaşındaki kanat oyuncusu Can Keleş, Kasımpaşa karşısında ligde ilk kez süre aldı.
Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekipte sezon başında Fatih Karagümrük’ten transfer edilen Can Keleş, bu maçta 80. dakikada Cher Ndour’un yerine oyuna girerek ligde ilk kez forma giymiş oldu.
Can Keleş, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde ilk hafta oynanan Ajax maçının son 6 dakikasında şans bulmuştu.
İHA
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, kamyonet sürücüsüyle birlikte 3 kişi yaralandı.
Antalya'da şehirlerarası yolcu otobüsünün motor kısmında çıkan yangın, yedek sürücünün dikkati sayesinde fark edilip büyümeden söndürüldü.
Eski eşi Pınar Zorlu'yu üzerine benzin dökerek canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmekle yargılanan Gürhan Üzer, ikinci duruşma öncesi pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.
Antalya'da yabancı uyruklu vatandaşların bir arada alkol aldığı ortamda çıkan kavgada bir kişinin başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili yakalanan 5 kişiden 3'ü adliyeye sevk edildi.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde denizde erkek cesedi bulundu.
Antalya'da seyir halindeki safari aracı tekeri kopunca park halindeki başka bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kopan ikinci teker 150 metre ileride bulunan bir işyerine girdi.
Manavgat’ta kavşak sisteminde çarpışan 2 otomobilden birisi yan yatarken, kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Antalya’da şerit değiştirdiği sırada bariyerlere çarparak takla atan otomobil sulama kanalına düştü. Ters dönen araçta sıkışan 1 kişi itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı.
Antalya’da üzerine benzin dökerek yaktığı eski eşi Pınar Zorlu’nun ölümüne neden olan ve tutuklu yargılanın sanık Gürhan Üzer, 21 Nisan’daki ikinci duruşma öncesi pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin kanala devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı, kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz