Can Ataklı'ya tepkiler çığ gibi

Emniyet Teşkilatı Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Gazeteci Can Ataklı'nın sosyal medya hesaplarında, şehit aileleri ve şehit babaları hakkında söylediği sözlere sert tepki göstererek “Şehitlerimizi, onların milletimize emanet bırakılan ailelerini siyasal popülizm malzemesi yapmak aşağılık bir davranıştır” dedi.

Emniyet Teşkilatı Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Gazeteci Can Ataklı'nın sosyal medya hesaplarında, şehit aileleri ve şehit babaları hakkında söylediği sözlere sert tepki gösterdi. 

15 Temmuz Vatan Sehitleri ve Gazileri Derneği, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve

SehitAileleri Vakfı ve Emniyet Teşkilatı Sendikası tarafından oluşturulan Emniyet Teşkilatı Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Gazeteci Can Ataklı şehit babası ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma tepki olarak "Can Ataklı isimli şahsın bir şehidimizin babası ile ilgili sarf ettiği sözlere büyük bir öfke ile şahit olduk. Şehitlerimizi, onların milletimize emanet bırakılan ailelerini siyasal popülizm malzemesi yapmak aşağılık bir davranıştır. Emniyet Teşkilatı Sivil Toplum Kuruluşları Birliği olarak adı geçen şahsı tanıyoruz. Caydırıcı ceza ve yaptırımlarla kutsal değerlerimizin gündem yaratmak için sergilenen politik senaryolara alet edilmesinin önüne geçilmesini istiyoruz. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz” diye yazılı bildiri yayımladı. 

Bildiride 15 Temmuz Vatan Sehitleri ve Gazileri Derneği Genel Başkanı Zeki Kılınç, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Emniyet Teşkilatı Sendikası Genel Başkanı İsmail Okumuş imzası ile tepkilerini ifade etti.