CAN AFACAN İSTANBUL’A YERLEŞTİ

Antalya sahnelerinde uzun yıllardır fırtınalar estiren ve söylediği şarkılar ile büyük bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen Can Afacan, Antalya’da ki sanat yaşamına son verip aile mesleğine geri döndü

İstanbul’da ailesi ile birlikte 80’li yıllarda kurdukları “Varak Atölyesi” ne geri dönen sanatçı Can Afacan, aile üyelerinin tamamın bu işe yatkın olduğunu ve her fırsatta kendisinin de bu sanat ile ilgilendiğini söylerken “Aile sanatımız olan Varak herkesin severek yaptığı özel ilgi alanıdır. Bende sahne çalışmalarımdan fırsat buldukça,  aktif olarak yapmaya çalışıyordum. Genelde sahnelerin kapalı olduğu ramazan aylarında oluyordu. Dünyanın etkilendiği bu pandemi döneminde, sahne hayatının çöküş sürecinde zamanımın müzik kısmı stüdyoda diğer kısmı atölyede yeni eserler üretmekle geçiyor. Umarım bu virüs bir an önce biter tüm dünya sağlıklı mutlu sanat dolu müzikli güzel günlere döner” dedi.

Antalya’yı her zaman çok sevdiğini ve hayranlarını özleyeceğini söyleyen Afacan, tekrar sahnelere dönmek konusunda ısrarcı olmadığını ancak, özel gün ve zamanlarda teklif gelirse dostlarımı görmek istediğini de sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ