Bytyqi resmen serbest

Maaşını alamadığı gerekçesiyle Antalyaspor’u FIFA’ya şikayet eden Zymer Bytyqi resmen serbest kaldı. Kırmızı-Beyazlılardan alacağı 3 aylık maaşı sebebiyle FIFA’ya giden Zymer Bytyqi, verilen 15 günlük süre içerisinde maaşının ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı fesih ederken, fesih kararı Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde de yayımlandı.

2 MİLYON EURO’YU AŞACAK
Antalyaspor’dan 3 aylık alacağı bulunan Kosovalı futbolcunun, FIFA’nın aldığı karar doğrultusunda 3 aylık maaşının yanı sıra 2025-2026 sezonunun sonuna kadar olan sözleşmesinin tüm hak edişlerini alabileceği belirtildi. FIFA’nın verdiği bu kararın paralelinde Bytyqi’nin yaklaşık 2.2 milyon Euro alacaklı olacağı da dikkat çekilen detaylar arasında yerini aldı. 


LİSTE KABARIK
Antalyaspor’un sıkıntı yaşadığı tek futbolcu da Zymer Bytyqi değil. Kırmızı-Beyazlılarda Erkan Eyibil, Amar Gerxhaliu’nun eski kulüplerinin yanı sıra Gustavo Blanco Leschuk, Fedor Kudriashov, Sherel Floranus'tan dolayı da cezalar bulunuyor. Luiz Adriano için yaklaşık 700 bin Euro’luk cezanın kesilmesi beklenirken, Sagiv Jehezkel de Antalyaspor’u FIFA’ya şikayet ederken de 1 milyon 260 bin Euro’luk dava açtı.