BÜYÜKŞEHİR'İN ŞORTLU ANKETÖRÜ

Antalya’dan Konya’ya seyahat ederken, arabada çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, kafalarda soru işareti bıraktı. ‘Antalya Büyükşehir Belediyesi’ yazılı kartla araçta seyahat eden Özkiraz’ın, Büyükşehir’le nasıl bir yakınlığı olduğu merak konusu oldu

Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, 20 Kasım’da Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi araç kartı gözüken bir araç ile Antalya’dan Konya’nın Kulu ilçesine seyahat ederken video çekerek, sosyal medya hesabında paylaştı.

ŞORTLA KARA YAKALANDI

 Özkiraz’ın akşam saatlerinde çektiği ve Antalya’dan şortla çıktığı, Kulu’da kara yakalandığını belirttiği videoda araçtaki, ‘Antalya Büyükşehir Belediyesi’ ibaresinin cama yansıması ise dikkatlerden kaçmadı. CHP ile yakınlığını sosyal platformlardan da açıkça belli eden ve özel bir anket şirketi başkanı olan Kemal Özkiraz’ın akşam saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi araçta olması kafalarda soru işareti bıraktı.

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Sadece belediye personellerinin kullanması gereken araçla Antalya’dan Konya’ya seyahat eden Kemal Özkiraz’ın belediyeyle ne ilgisi olduğu merak konusu olurken,  yetkililerden konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Faruk ÇELİK