"BÜYÜKŞEHİR'İN PROJELERİ FİYASKO"

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bayraktar, Kepez başta olmak üzere Antalya'nın sorunlarının konuşulduğu toplantıda, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını eleştirdi. Bayraktar, Büyükşehir'in 'Halk Mama', 'Halk Su', 'Halk Süt', 'ucuz et' projelerinin, fiyasko olduğunu söyledi.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktan, AK Parti Kepez Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Akbalık, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Kaya ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çevik ile birlikte, ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Bahattin Bayraktar, Kepezlilerin kendilerine yansıttıkları sorunları ele aldıklarını aktardı. Amaçlarının üzüm yemek olduğunu, bağcı dövmek olmadığını kaydeden Bayraktar, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Menderes Türel zamanında başlayan projeleri yavaşlattığını, bitmemesi için gayret ettiğini söyledi.

Bayraktar konuşmasına şöyle devam etti;

"Kepez esnafının nefes almasına yönelik 17 maddelik broşür hazırlamışlar. Bunu esnafa dağıtıyorlar. Bekara karı boşamak kolaydır. Antalya halkı, CHP zihniyetine bir belediye teslim etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez'de bir tane yaptığı iş olduğunu göremedik. Madem esnafı düşünüyorlar otogardaki esnaf kiralar yönünden uzun süredir sıkıntı yaşadıklarını söylüyor, otogardaki esnafa kolaylık yapsınlar. İyi niyetli olduklarını bizlere göstersinler."

Büyükşehir'in 'Halk Mama', 'Halk Su', 'Halk Süt', 'ucuz et' gibi birçok projeyi hayata geçirdiğini, hepsinin tamamıyla fiyasko olduğunu aktaran Bayraktar, "Bırakın ucuz suyu şu dönemde çeşmeden akan sularımız kesilmezse şükür edeceğim. Şimdilerde bir su borusu patlıyor, ASAT 10-15 günde müdahale edebiliyor. Menderes Türel zamanında en ucuz suyu içtik, CHP'li belediyeler zamanında en pahalısını. Halk Süt dediler, Antalya merkez ve 19 ilçe olmak üzere toplamda 6 bin 158 süt dağıtıldı. Tam bir fiyasko. Ucuz sağlıklı et dediler pahalı eti sattılar, halk mama dediler bir tane çocuğa mama ulaşmadı. Bu nasıl bir fiyaskodur aklım almıyor" dedi.

DHA