BÜYÜKŞEHİR’DE İKİNCİ KEMAL ÖZKİRAZ VAKASI!

Büyükşehir Belediyesi'nde “ikinci Kemal Özkiraz” vakası yaşandı. Lider Gazete’nin daha önce ortaya çıkardığı olayda; bir anket şirketi başkanı olan Kemal Özkiraz, Büyükşehir’in hizmet logolu aracıyla şehirlerarası yolculuk yapmıştı. Şimdi de Büyükşehir’de çalıştığı iddia edilen bir kişi, yine belediyenin hizmet logolu aracıyla piknik yapmaya gittiği Çıralı’da, kumlara saplanınca yakayı ele verdi.

BÜYÜKŞEHİR LOGOLU PİKNİK KEYFİ

Büyükşehir Belediyesi'ne ait hizmet logolu araçların,  şahsi konularda hizmet vermesi kamuoyunda tepkilere neden oldu. 28 Kasım tarihli gazete manşetimizde yer alan ‘Büyükşehir’in şortlu anketörü’ olayının ardından şimdide Çıralı’ya tatile gidin bir kişinin kullandığı araçta, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait logo olduğu görüldü. Aracı kuma saplanınca sosyal medyada viral olan  görüntülere, tepki yağdı.

İLK VAKA, ANKETÇİ ÖZKİRAZ’DAN

Olayın bir benzeri de gazetemiz tarafından geçtiğimiz aylarda gündeme getirilmişti. Bir anket şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, 20 Kasım’da Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait hizmet logolu araçla Antalya’dan Konya’nın Kulu ilçesine seyahat ederken video çekerek, sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Özkiraz’ın yayınladığı videoda, ‘Antalya Büyükşehir Belediyesi’ ibaresinin cama yansıması ise dikkat çekmişti.

TEHDİT VE KÜFÜRLER YAĞDIRMIŞTI

‘Büyükşehir’in şortlu anketörü’ başlığıyla yayımladığımız haberin ardından gazetemizi arayarak tehdit ve küfürler savuran anketçi Kemal Özkiraz, bir video paylaşım platformu üzerinden yaptığı canlı yayınla, kendini haklı çıkarmaya ve olayın gerçekliğini saptırmaya çalışmıştı.

YALANLARI BİR BİR ELİNDE PATLADI

Öte yandan haberimizi yalanlayan Özkiraz’ın yalan söylediğini ortaya çıkmıştı. Bahsi geçen videoda görünen aracın hız göstergelerini bulunduğu kadran ile Özkiraz’ın “eşimin aracı” diyerek ruhsatıyla birlikte öne sürdüğü aracın kadranı arasında uyuşmazlık olduğu görülmüştü.

FATMA ARSLAN