BÜYÜKŞEHİR’DE GÜNDEM YOĞUN

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı yarın saat 14.00'te yapılacak. Meclis toplantısında 103 gündem maddesi görüşülecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı bugün saat 14.00'te Muhittin Böcek başkanlığında toplanacak. Mecliste 103 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak. Belediye meclis gündeminin en önemli maddeleri arasında Avrupa Gençlik Başkenti (European Youth Capital-EYC), Avrupa Gençlik Forumuna başvuru yapılabilmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek için talep edilen yetki oylaması bulunuyor.

Öte yandan 103 meclis gündem maddesi arasında ise öne çıkan başlıklarda 5’inci maddede yer alan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün meclis kararında yeterli oy oluşmadığı görüşü ile Manavgat ilçesi Demirciler Mahallesi’nde bulunan taşınmazın Günallar Elektrik Harfiyat Nakliyat Makine İnşaat Taahhüt Sanayi Turizm Anonim Şirketi’ne satışının yapılması için Antalya Büyükşehir Belediye encümenine yetki verilmesine ilişkin yeniden değerlendirme yapılacak.