Büyükşehir’de CHP’ye oy vermeyen işçiye eziyet: Dayak siyaseti!

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı 2’nci seçimlerinin ardından skandal niteliğinde bir olay yaşandı. İddiaya göre belediye çalışanlarından Umut A., Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediği gerekçesiyle CHP’li çalışanlar tarafından darp edildi.

KILIÇDAROĞLU’NA OY VERMEDİ, DARP EDİLDİ

Geçtiğimiz gün 08.20 sıralarından gerçekleşen olayda iddiaya göre, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kaş Hizmet Birimi İlaçlama Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan Umut A. ve diğer çalışanlardan Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verip bunu fotoğraflarla kanıtlanması istendi. Umut A., oy vermeye gitmediği gerekçesiyle CHP’li olduğu öne sürülen İlaçlama Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları tarafından darp edildi.


KAMERALAR KAPATILARAK TARTAKLANDI

Cumhurbaşkanı Seçimi’nden sonraki sabah Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kaş Hizmet Birimi’ne ait ofise çağrılan Umut A., iddiaya göre ofiste kapılar kitlendikten ve kameralar kapatıldıktan sonra İ.B. ve diğer belediye çalışanlar tarafın saldırıya uğradı. Umut A. vücuduna aldığı darbeler sonucundan yaralandı. Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından hastaneye kaldırılan Umut A., 5 günlük darp raporu aldı.


ŞİKAYETİN GERİ ÇEKİLMESİ İÇİN BASKI YAPILIYOR

Mağdur Umut A.’nın babası Ahmet A., kendilerini sürekli aradıklarını ve şikayeti geri çekmeleri için baskı yapıldığını iddia etti. Öte yandan baba Ahmet A. ve mağdur Umut A., şikayetlerinden vazgeçmeyeceklerini söyleyerek hukuki yollara başvuracaklarının altını çizdi.