Büyük mücadeleye saatler kaldı

Son iki maçından puan çıkaramayan Antalyaspor, evinde lider Galatasaray’ı ağırlıyor. Dev maça saatler kala işte takımdaki son durumlar…

Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen ve son iki maçından puan çıkaramayan Antalyaspor, lider Galatasaray’ı ağırlayacak. Mücadele öncesi son antrenmanını yapan Akrep tüm hazırlıklarını tamamlayarak Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.

Galatasaray ise zor mücadele öncesi dün Antalya’ya geldi. Sarı-Kırmızlılar kalacakları otele geçerek maç saatini beklemeye başladı. Galatasaray’ı konakladığı otelin önünde çok sayıda taraftarı karşıladı.

İki takım bugün Antalyaspor’un ev sahipliğinde Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda mücadele edecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.


GALATASARAY ÜSTÜN

Antalyaspor’un, Galatasaray ile girdiği rekabette Sarı-Kırmızılıların ciddi bir üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar 66 kez birbirine rakip olan iki takımdan Antalyaspor 8 kez kazanırken, 40 mücadeleden ise puansız ayrıldı. 18 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

BÜNYAMİN VE EMRECAN YOK

Antalyaspor’da zorlu karşılaşmada 2 futbolcu forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Emrecan Uzunhan ve Bünyamin Balcı formasından uzak kalacak. Kırmızı-Beyazlılarda Erdal Rakip, Thalisson ve Jakub Kaluzinski de mücadeleye kart sınırında çıkacak.

Galatasaray’da ise rahatsızlığı bulunan Kerem Demirbay ve yabancı sınırına takılan Jelert ile Yusuf Demir bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Zorlu mücadele öncesi iki takımın muhtemele ilk 11’leri;

ANTALYASPOR

Teknik Direktör: Mehmet Aurelio

Piric

Mert Yılmaz

Veysel Sarı

Thalisson

Güray Vural

Petrusenko

Kaluzinski

Townsend

Djenepo

Sam Larsson

Samudio

GALATASARAY

Teknik Direktör: Okan Buruk

Muslera

Kaan Ayhan

Davinson

Abdulkerim Bardakçı

Jakobs

Torreira

Sara

Mertens

Yunus Akgün

Sallai

Icardi