KUPADA YOLA DEVAM

2021 yılıyla birlikte yükselişe geçen Antalyaspor, Türkiye Kupası'nda da çıkışını sürdürdü. Son 16 turunda Bursaspor'un rakibi olan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini 3-0 mağlup ederek adını son 8 takım içerisine yazdırdı.

2021 yılına fırtına gibi başlayan Antalyaspor, Süper Lig'de yakaladığı çıkışı Türkiye Kupası'nda da sürdürdü. Son 16 turunda Bursaspor'a konuk olan Kırmızı-Beyazlılar rakibini 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Akrep'e galibiyeti getiren goller; 6. dakikada penaltıdan Hakan Özmert, 32. dakikada Gökdeniz Bayrakdar ve 36. dakikada Adis Jahovic'ten geldi.

21 YAŞ ALTI 4 FUTBOLCU

Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, ideal kadroya yakın bir ilk 11'i sahaya sürerken genç isimlere de yer verdi. Deneyimli teknik adam, 21 yaş altı Doğukan Sinik, Bünyamin Balcı, Gökdeniz Bayrakdar ve Omar Imeri'ye ilk 11'de şans tanıdı.

ŞENOL GÜNEŞ DE İZLEDİ

Hem Bursaspor'dan hem de Antalyaspor'dan pek çok genç yeteneğin forma giydiği mücadeleyi A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de takip etti. Maçı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile yan yana izleyen Güneş, karşılaşma boyunca sık sık not tuttu. Mücadeleyi izleyenler arasında TFF Başkanı Nihat Özdemir de yer aldı.

HABER MERKEZİ