BURDUR'DA YAYA VE SÜRÜCÜLER BİLGİLENDİRİLDİ

Burdur’da İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri İnönü Bulvarı'nda sürücü ve yayaların trafik kurallarına uyma düzeyinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla farkındalık, bilgilendirme ve denetleme çalışması yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri İnönü Bulvarı'nda sürücü ve yayaları bilgilendirme amacıyla etkinlik yaptı. Farkındalık, bilgilendirme, denetleme çalışmasında araç sürücülerine ve vatandaşlara oto kokusu, broşür ve kırmızı düdük dağıtıldı.

Burdur Trafik Şube Müdürü Fatih Akyol, "Yayaların karıştığı kazaların en çok gerçekleştiği İnönü Bulvarı'nda sürücü ve yayaların trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması ve kamuoyunda oluşturulan denetim algısının sürekliliğini sağlamak amacıyla araç sürücülerine 'Bi Hareketine Bakar Hayat', 'Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik', 'Öncelik Yayanın Öncelikli Hayatın' mottolarıyla oto kokusu, broşür, kırmızı düdük dağıtımı yapılarak farkındalık, bilgilendirme, algı yönetimi ve denetleme çalışması yapıldı" dedi.

DHA