BURDUR'DA TÜFEKLİ BASKIN
Burdur’un Bucak ilçesinde alacaklı olduğu kişinin iş yerini pompalı tüfekle basan şüpheli, polis tarafından yarım saatlik çaba sonucu ikna edilerek, teslim oldu.

Burdur’un Bucak ilçesinde alacaklı olduğu kişinin iş yerini pompalı tüfekle basan şüpheli, polis tarafından yarım saatlik çaba sonucu ikna edilerek, teslim oldu.
Bucak'a bağlı Pazar Mahallesi'nde saat 12.30 sıralarında meydana gelen olayda, E.A., alacağını tahsil edemediğini iddia ettiği B.U.'nun iş yerini pompalı tüfekle bastı. Olayı fark edenlerin haber vermesi üzerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis bölgeye sevk edildi. E.A. yaklaşık yarım saatlik ikna çalışmalarından sonra polise teslim oldu. Gözaltına alınan E.A., önce sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Daha sonra E.A., polis merkezine götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
DHA
Antalya'nın Alanya ilçesinde beton mikserinin altında kalan bisikletli kadın hayatını kaybetti.
Antalya’da park halindeyken yola çıkmak isteyen sürücü adayının kullandığı otomobile, arkadan gelen başka bir araç çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.
CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) gözetimindeki Andızlı Mezarlığı, çevresinde başlayan bir inşaat çalışması yüzünden adeta harabeye döndü. Mezarların tahrip edilmesi, ağaçların yok edilmesi ve iş makinelerinin kabristanı şantiyeye çevirmesi, vatandaşların tepkisini topladı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı.
Antalya’da 19 yaşındaki anne ve küçük kızından 3 gündür haber alınamıyor. Nüfus cüzdanı ve cep telefonunu evde bırakarak kayıplara karışan genç kadın ve kızını bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı.
Antalya, kısa süreli etkili olan bahar yağmuruyla da baş edemedi. Yağmurun ardından mazgalların tıkalı olması nedeniyle yollar göle döndü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin(ABB) yanında bulunan Andızlı Mezarlığı, çevresinde başlayan inşaat çalışması nedeniyle tarumar edildi. Mezarlığın ağır tahrip edildiği olayın ardından ABB’nin sessiz kalması tepki çekti.
Antalya’da boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları’nı (52) tabanca ile 9 el ateş ederek öldüren Savaş Temirhanoğulları’nın (48) yargılandığı davanın üçüncü duruşmasında, sanıklardan Fikret İnal tutuklandı.
Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz