Buksa ve Saric’ten Antalyaspor’a veda

Sezon başında Fransa'nın Lens takımından satın alma opsiyonuyla kiralanan Adam Buksa ve İtalya’nın Palermo takımından kiralanan Dario Saric Antalyaspor’a sosyal medya hesaplarından duygusal açıklamalar yaparak veda etti.

Akdeniz temsilcileri Antalyaspor ile Alanyaspor arasında oynanan ve 1-1’lik skorla berabere biten karşılaşmada Antalyaspor adına son golünü kaydeden Polonyalı golcü Adam Buksa, bu sezonun en golcü ismi oldu. Buksa, Süper Lig’de çıktığı 33 maçta attığı 16 gol ve 2 asistlik performansıyla takımına önemli katkılar sağladı.

BUKSA: EN İYİSİNİ DİLİYORUM

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kırmızı-beyazlı takıma veda eden Buksa, “2023/2024 sezonu sona erdi ve Antalyaspor ile sürem sona erdi. Güzel şehir Antalya’da bizleri ağırlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Arkasında 9 numaralı kırmızı-beyaz formayı giyme fırsatı bulduğum için gururlu ve minnettarım. Gelecek için en iyisini diliyorum. Çok şükür!" ifadelerini kullandı.


SARIC: GERÇEKTEN MİNNETTARIM

Sezon boyunca Süper Lig'de 32, Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta forma giyen Dario Saric ise 3 kez rakip filelerini havalandırdı. Saric, sezon başında Serie A ekiplerinden Palermo’dan 1.8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya dahil olmuştu. Bosnalı yıldız oyuncu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Antalyaspor'da geçirdiği zaman için minnettar olduğunu belirterek, “Bu takımın ve harika şehrin bir parçası olduğum için gerçekten minnettarım. Ayrıca iyileşmeme yardımcı olan antrenör ve personele ve destek olan tüm taraftarlara teşekkür ederim. Teşekkürler Antalya!" diye belirtti.

Kırmızı-beyazlı takımın taraftarları, her iki oyuncunun da veda mesajlarını yoğun bir ilgiyle karşıladı ve sosyal medya üzerinden teşekkür ve iyi dileklerini iletti.