Buksa’nın yerine Swiderski

Adam Buksa’nın satın alma opsiyonunu kullanmayan Antalyaspor’un Polonyalı futbolcunun yerini vatandaşıyla dolduracağı iddia edildi. Kırmızı beyazlıların geçen sezon kiralık olarak İtalya ekiplerinden Hellas Verona forması giyen Karol Swiderski’yi transfer etmek istediği öne sürüldü.

Bonservisi ABD ekiplerinden Charlotte FC’de futbolcunun 4.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunun kullanılması beklenmezken, Antalyaspor’un transferi bitirebileceği öne sürüldü.

15 MAÇTA 2 GOL ATTI  

Kariyerinde SMS Lodz, Jagiellonia, Paok, Charlotte ve Hellas Verona formaları giyen 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Serie A’da 15 maça çıkarken 2 kez gol sevinci yaşadı. Polonya Milli Takım forması da giyen başarılı futbolcu, Hollanda’ya 2-1 kaybedilen mücadelede 35 dakika sahada kaldı. Deneyimli futbolcu, bugüne kadar ise Polonya Milli Takımı ile 32 maçta 11 gol üretti.

KARADENİZ YOLU AÇILDI

Antalyaspor’a veda eden Adam Buksa ise Trabzonspor’un radarına girdi. Onuachu'nun yüksek maliyetine karşın bu transferde geri adım atmayan yönetimin, olumsuz bir sonuç alınması ihtimaline karşın alternatif isim olarak Buksa’yı belirlediği belirtildi. Lens ile Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan 1.91 boyundaki yıldız dün Polonya Milli Takımı ile Hollanda filelerini sarstı. Polonya ile 16 maça çıkan Buksa, 1 gol attı ve 6 asistlik katkı sağladı.

SÜPER EXPRESS SPORT