BUGÜN İYİ PARTİ GÜZELLEMESİ VAR

Dün işlerimin yoğunluğu, ziyaretçiler falan derken ne bir istihbarat ne de doğru dürüst haber kaynaklarımı arayamadım. GAZETECİLİK kadar HABER KOORDİNATÖRÜ olmakta zor zanaat.

Hele kıyıyı köşeye çekilmiş tatil hayatı yaşarken SİSTEMİN İÇİNE geri dönmek var ya işte onun HAMLIĞINI yaşıyorum. Hani BİLGİSAYARDA bir yazınız kaybolur geri çağırıp SİSTEME atarsınız ya onun gibi bir şey benim yaşadığım, duygularım.

İşte bu minvalde dünkü ZİYARETTEN, bana gönderilen Haber olabilecek paylaşımlardan payımıza hep İYİ PARTİ çıktı. Dilim döndüğü, elim klavyeye gittiği kadar yazıp MERAMIMI anlatmaya çalışacağım.

İlk olarak İYİ Parti eski İl Başkanı ve şimdi Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Başaran’ın ziyaretinden bahsedeceğim. Kendisi ile yıllar sonra ilk kez tanışma şansım oldu. Yolda görsem tanıyamazdım.


Son dönemlerde kendisi ile yazdığım yazılarımla ilgili görüşme talebinde bulundu ve 45 dakika kadar misafir ettim. Sürekli haberlere ve yazılarıma konu AŞK SKANDALI mevzusunu DOBRA DOBRA anlattı.

En zor olan “BÖYLE BİR AŞK YAŞADIN MI?” sorusuna açık yüreklilikle, “EVET 3 YIL KADAR BERABERLİĞİM OLDU” diye cevap verdi. Her baba yiğidin harcı değil yalnız böyle pat diye cevap vermek!

Herkesin bildiğini saklamadan eveleyip gevelemeden söyledi. Hatta, “İDDİA EDİLEN GİBİ O ÇOCUK BENDEN DEĞİL. BUNU HERKES GÖRECEK. BANA HAK VERECEK” diye de yine iddialı konuştu.

Bunu ilerleyen süreçte hep birlikte göreceğiz.

Açık ve net konuştuğu için şunu söyleyeyim zaman zaman HATALARINI DA kabul etti. Hepimiz insanız HATA YAPABİLİRİZ öyle değil mi?

Olayın baş kahramanı BAŞARAN’IN benimle asıl paylaştığı bir belge var. O da mahkeme belgesi. Antalya 31. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılmış bir ŞANTAJ davasına ait.

Müşteki; MEHMET BAŞARAN, Sanıklar; ELİF ŞAHİN ve KAMİL KORKMAZ. Olayda adı geçen kadın yani ELİF ŞAHİN, iddialara göre MEHMET BAŞARAN ile ilişki yaşayan hamile kaldığını iddia eden isim.

Erkek ise yani KAMİL KORKMAZ, İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi. Kendisi YEDİEMİN DEPOSU sahibi. Hani kısa bir süre önce YEDDİEMİN'DEKİ malları zimmetine geçirmek ve görevi kötüye kullanmak iddiasıyla gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan SİYASETÇİ!

Antalya Cumhuriyet Savcılığı Genel Soruşturma Bürosu’nun hazırladığı İDDİANAMEYE istinaden ŞANTAJ suçlaması ile ELEF ŞAHİN ve KAMİL KORKMAZ ikilisi 16 Mayıs 2023’te hakim karşısına çıkacak.

Burası yargının işi. Hakkında yazıp çizdiğim MEHMET BAŞARAN’I dinlerken bu şantaj işini çözmeye çalıştım. Kendisine göre olayın perde arkasında başka isimlerde varmış. Var yok bilemem ama BAŞARAN bu konuda da çok iddialı.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı MEHMET BAŞARAN’IN anlattığı bir çok konuda bazı soru işaretleri olmasına rağmen ikna oldum. Bu nedenle yargıdan bir karar çıkıncaya kadar konuya ilgili çok detay yazmayacağım.

Lakin olayın diğer kahramanı ELİF ŞAHİN, 30 Nisan’da doğum yaptıktan sonra röportaj sözü vermişti. O konu hariç. Kapımız KAMİL KORKMAZ’A da açık. Onların diyeceklerini de dinlemek isterim tabi ki. Olaylara tek taraflı bakmama adına, doğruları sizlere aktarıp kimseyi zan altında bırakmamak için.

ASİL VE YEDEK OYUNCU

İYİ Parti’ye neresinden baksan TOPLAMA BİLGİSİYAR gibi. Her partiden gelen her telden çalan SİYASTÇİ var! Bazılarına SİYASETÇİ bile demeye dilim varmıyor ama yapacak bir şey yok.

Hükümete ortak olmak olup Türkiye’yi yönetme iddiasında olan İYİ Parti’nin bir ASİL OYUNCULARI yani KARE ASLARI var. Bunlar Genel Başkanı’nda A TAKIMI özelliğinde olan isimler.

Kimisi ESKİ TÜFEK kimisi ESKİ ÜLKÜCÜ, kimisi eski AK PARTİLİ, kimisi dev ESKİ DYP’li. Ama bazı isimler var ki onlarda partinin VİTRİNİ. Örneğin YAVUZ AĞIRALİOĞLU. Ama son birkaç gündür VİTRİNİN CAMI KIRILDI.

Bunun sebepleri belli. Sonuçta toplama bilgisayar orijinali gibi olmuyor. Eski ÜLKÜCÜ’DEN de İYİ Partili olmuyormuş. Zorlama ile AŞI tutmamış zaten. EYLEM ve SÖYLEMLER bunu gösteriyor.

Tıpkı spor sahalarında olduğu partilerinde BENCHİNDE mutlaka YEDEK oyuncular vardır. İYİ Parti’de sanırım istifa eden as oyuncusu YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NUN yerine BENCHTE bir YEDEK oyuncuya sahaya sürmüş durumda.

Bu YEDEK oyuncunun adı ARİF KOCABIYIK. Her ne kadar kendisini GASTECİ olarak tanıtsa da son işi ALAGI OPERASYONCUSBU yani sokak röportajcısı. Haberlere göre CHP’nin BANKAMATİK MEMURU!

Şimdilerde ise İYİ Parti Antalya MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI. İşte dediğim gibi; İYİ Parti toplama bilgisayar olduğu için giden AS OYUNCUNUN yerine BENCHTEN ancak yeni bir isim sahaya sürebiliyor.

Haksız mıyım yani?

MARTI’YA TAKILMIŞ

Antalya eski Emniyet Müdürü ALİ YILMAZ. Yakın dönemde yargılandığı FETÖ davasından berat etti. Benim köşeme taşımak istediğim konu be değil. Adli bir vaka. Acılı bir babanın feryadı.

YILMAZ’IN müdürlük yaptığı dönemde staj yaptığı RİXOS LARES HOTEL’de havuzda ölü bulunan BURAK OĞRAŞ'IN babası MURAT OĞRAŞ'IN iddiaları. Sonrasında YILMAZ’ın Rixos’ta görev yapması.

Kimin ne yaptığı beni çok ilgilendirmiyor. Bu ölüm olayı ile ilgili dava kapanmış. Ancak acılı baba OĞRAŞ hala olayın peşin bırakmış değil.

Suçlanan ALİ YILMAZ İYİ Parti’den, iddia sahibi baba ise TİP’den milletvektili adayı olmaları benim dikkatimi çekti. Sadece benim mi? Antalyamartısı isimli sosyal medya hesabının da. Martı yine yakalamış avını üstüne üstüne gidip pençesini atıyor. Neler yazmış neler. Merakları o hesaba bakar!

Bugün İYİ Parti’den üç güzelleme yazdım. Kimin hakkına ne düştü ise o alsın diye. Bugünlük bu kadar.