BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? SON DAKİKA O İLLERE KAR, FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI!

Son dakika… Hava durumu tahminleri yurt genelinde fırtına ve soğuk havalar etkili olurken gündeme geldi. İstanbul ve Çanakkale’de, şiddetli poyraz nedeniyle, İDO, BUDO ve Gökçeada'ya yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi. Antalya'nın kent merkezinde sağanak, yüksek kesimlerinde ise kar yağışı etkili oldu. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, 20 Kasım Cuma günü Batı Karadeniz'de karla karışık yağmur bekleniyor. Peki, bugün hava nasıl olacak? İllere göre hava sıcaklıkları nasıl olacak? İşte alınan son verilere göre 20 Kasım Cuma Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu…

Son dakika…  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi, Kırşehir, Ordu, Amasya, Hakkari, Şırnak, Bitlis, Muş ve Bingöl çevreleri ile İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kesimleri, Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyıları ile Muğla çevrelerinde gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Akdeniz’in yüksek kesimlerinde ve Sivas'ın yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

BURSA 5°C, 14°C
Çok bulutlu

İSTANBUL 10°C, 13°C
Çok bulutlu, kuzey kesimleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı

İZMİR 9°C, 16°C
Çok bulutlu, gece saatlerine kadar sağanak yağışlı

MUĞLA 7°C, 13°C
Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ADANA 14°C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 11°C, 18°C
Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 1°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu

TRABZON 10°C, 13°C
Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

ERZURUM -3°C, 5°C
Parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DİYARBAKIR 3°C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu

GAZİANTEP 6°C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu

HABER MERKEZİ