BÜFEKONDU!

Antalya’nın kalbi Kazım Özalp Caddesi üzerinde bulunan alışveriş merkezinin karşısına, şehrin siluetini bozacak şekilde bir büfe kuruldu. Kurulan büfenin CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olan EKDAĞ’ın kiraladığı ortaya çıktı. Vatandaşlar ise bu durumdan rahatsız olduğunu belirtti.

VATANDAŞLAR ŞAŞKIN

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait iştirak şirketi olan Ekmek Dağıtım Kent Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin (EKDAĞ) kiralamasıyla, Antalya’nın en işlek caddeleri arasında gösterilen Kazım Özalp Caddesi üzerindeki bir alışveriş merkezinin önüne görüntü kirliliği oluşturan bir büfe konuldu. Büfeyi şehrin merkezinde gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

7 YERE DAHA AÇILACAK

Henüz yapımı bitmeyen ve yarıda kalan büfenin şehir merkezinde belirlenen 7 yere daha yapılacağı öğrenildi. Büfe ile ilgili konuşan EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökçe, her şeyin resmi olduğunu açıkladı. Başkan Gökçe, alışveriş merkezinin karşısındaki alanın CHP’li Büyükşehir Belediyesi tarafından EKDAĞ’a, EKDAĞ tarafından da başka bir yere kiralandığını söyledi.

YANDAŞLARA RANT KAPISI MI?

Kentin işlek yerlerinde, şehrin siluetini bozacak şekilde ucube büfeler konularak kimlere rant sağlandığı ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Başkan Hasan Gökçe, kentin merkezine kurulan ancak yapımı yarıda kalan büfenin, kişiye mi yoksa kuruma mı kiraladıklarını özellikle söylemek istemediğini belirtti.