BUCAK’TAN COŞKULU 'ADAYLIK' AÇIKLAMASI

Muratpaşa Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Turgut Bucak, Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası için başkan adaylığını açıkladı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Turgut Bucak, “Artık odamızın taze kana ihtiyacı var” dedi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB)’ne bağlı Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkanı adaylığını koyduğunu açıklayan Turgut Bucak, basın mensupları ile bir araya geldi. Şu ana kadar kendisinden başka hiçbir adayın olmadığını belirten Başkan adayı Turgut Bucak, seçimlerin ocak ayında başlayıp, şubat ve mart ayı gibi biteceğini açıkladı. Bucak, AESOB’a bağlı Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası’nda bin 200 üyenin olduğunu belirtti.

“GÜÇLÜ VE ÇÖZÜMCÜ YÖNETİM”

Turgut Bucak, başkan adayı olduğunu şu sözlerle açıkladı:

“Çıktığımız bu yolda siz değerli meslektaşlarımın desteklerini bekliyorum. Bu yola çıkmamın en büyük sebebi, şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışıyla Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası’nı Antalya’mızda daha iyi yerlere getirebilmek için adaylığımı açıklamak üzere bir araya geldik. Sektör sorunlarını daha detaylı analiz edip yaşadığınız her sorun için daha güçlü ve çözümcü bir yönetim kuracağız. Daha önce görev yapan yönetimlere bugüne kadar ki verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Artık odamızın yeni bir taze kana ihtiyacı var. Biz ekibimizle ve üyelerimizle birlikte bu şerefli görevi değerli meslektaşlarımın da destekleriyle bir, diri ve beraberce güçlü bir yönetim kadrosuyla siz değerli meslektaşlarımızın bütün sorunlarına en hızlı çözümleri üreterek yürüteceğimize yürekten inanıyorum. Yeni dönemde odamızı üyelerimiz ile birlikte yönetecek, sorunları birlikte tespit edip, ortak kararlarla yöneterek, başarıya ulaşmayı hedefliyoruz.”

ÜÇ KARDEŞ DE BAŞKANLIĞA TALİP

Yaklaşık bin 200 üyesi bulunan odanın başkanlık seçimi Ocak ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Seçimde yaklaşık 900 üye oy kullanacak. Öte yandan toplantıya Bucak’ın kardeşleri ve aynı zamanda önümüzdeki günlerde adaylıklarını açıklayacak olan Oto Tamirciler Odası Başkan Adayı Mehmet Bucak (55), ile Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Metin Bucak (42) da destek verdi.