BU YAKIŞMADI!

Temsilcimiz Alanyaspor, 10 kişi kalan Kasımpaşa'ya 2-1 yenilerek son 8 maçta 6. yenilgisini aldı.

Geçtiğimiz haftalarda Çağdaş Hoca'nın açıklamalarını değerlendirirken, hocanın aynı sisteme devam edeceğini anlaşmıştık. Biz buralardan B planı, C planı lazım diye söylenirken, hocamız aynı planda ısrar ediyor. Topla çok oynayan, kaleden itibaren pas yapmaya başlayan, her kontra atakta tehlike yaşayan ve gol bulamayan bir Alanyaspor.

Neden hocam? Nedir bu sistem ısrar?

Biraz topu rakibe versen bundan daha mı kötü olacaktı? 9 maçta alınan yenilgilerin tamamı hocamıza yazar. Takımda form düşüklüğü olabilir ama bu kadarı olmaz. Burada taktik ve teknik devreye giriyor. Süper Lig'deki tüm takımlar bizi çözmüş durumda. Takım artık pas yapmaktan yorulmuş hala ısrarla aynı şeyleri yaşıyoruz.

 

Bu maçı konuşacak hiçbir şey yok. Rakip 75 dakika 10 kişi oynadı, 20 şut çektik ve yüzde 76 topla oynadık. Yani bunun mantıklı tek bir açıklaması var o da Çağdaş Hoca'dan gelmeli. Demeli ki; "evet bu şekilde olmuyor bir de başka bir şey deneyelim." Rakip analizine dair hiç bir şey yapılmamış. Biz pas yaparız gerisi ne yaparsa yapsın düşüncesi var sahada.

 

Hafta içi bu topa sahip olma oranlarımızla ilgili çok detaylı bir analiz yapacağım. Umarım hocamız da bu yorumları görür. Biz sana hala inanıyoruz. Lütfen bizi üzme.