Bu projeler Antalyaspor’a can suyu olacak

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe Antalyaspor’un maddi açıdan zor durumda olduğunu belirterek kulübe ciddi katkı sağlayacak projeler hazırlıklarında olduklarını açıkladı.

 Son dönemde yaşadığı maddi sıkıntılar ve transfer yasakları nedeniyle Antalyaspor gündemden düşmüyor. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe kulübün maddi açıdan zor durumda olduğu belirterek kulübü maddi açıdan rahatlatmak için harekete geçti. Başkan Boztepe Antalyaspor’u maddi açıdan rahatlatması beklenen projeleri ise Lider Haber TV'de yayımlanan Tam Saha programında açıkladı.


 “GERİ DÖNÜŞÜM İŞİNE GİRECEĞİZ”

İlk proje olarak otellerin geri dönüşümlerini almak istediklerini söyleyen Boztepe “Kısa vadede para sağlayacak tabi ki Devletimizin de desteği ile sonuçlanacak bazı projelerim var. Aynı zamanda da bildiğiniz ticaret yapar gibi para kazandıracak projelerim var. Mesela otellerin geri dönüşümlerini alacağım. Yani buradan açık açık söylüyorum otellerin plastik ve karton geri dönüşüm işine gireceğiz. Bildiğiniz iş yapacağız…  Yani biz bu işlerde Belediyeler ve otellerle ile protokol imzalayacağız.  Otelcilerin çoğuyla zaten hukukumuz var.  Otellerden aldığımızı götürüp geri dönüşümü fabrika ile anlaşıp oraya götüreceğiz. Bir tek ihale noktası gerisi kalıyor geriye. Orada da mesela karlılık 10 ise 5 para birimi anlaşmayı yaptığımız şirketin olacak, 5 para birimi Antalyaspor’un olacak. Bütün sözleşmeler protokoller Antalyaspor’a göre yapılacak” dedi.            


ANTALYASPOR SU

Bir başka proje olarak Antalyaspor suyu düşündükleri ifade eden Boztepe “Su firması var onlardan şöyle bir şey rica ettim. Antalyaspor’un armasını basalım suların üstüne. Yine sizin markanız yazsın ama logo Antalyaspor olsun. Sizin girmediğiniz otellere biz girelim. Antalyaspor olarak gidelim, rica edelim Antalyaspor suyunu alın diyelim. Su tüketimine bakar mısınız yani milyonlar. Operasyonu siz yönetin orada kesilen faturadan karlılıktan bize pay ver dedim. Bunun üzerinde de çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.


 “BİLET İŞLERİNE TALİP OLACAĞIZ” 

Bilet işlerine talip olacağız diyen Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe “Bir turizm firması ile anlaştık. Mesela tüm şehirdeki iş insanlarımızın bilet işlerine talip olacağız. Yine aynı para üzerinden yaptır ama Antalyaspor üzerinden yaptırın. Biz oradaki karlılığı Antalyaspor’a sağlayalım. Bu konuda da çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu projeleri hayata geçirerek Antalyaspor’u ekonomik açıdan daha da güçlü hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.


VALİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR   

Şehirden istekleri desteği göremediğini de söyleyen Başkan Boztepe, “ Antalyaspor’a kimse destek olmuyor. Elini taşın altına sokmuyor. Bir özellik şehrimizin valisi her zaman söylüyorum Allah razı olsun Hulusi Şahin’den Vali beyin desteğinden başka hiçbir destek yok” diyerek sözlerine son verdi.