BU NE ŞİMDİ?

Geçenlerde katıldığı bir programda konuşan Bülent Arınç; başta sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere Ak partili siyasetçilere saçma sapan hitamlarda bulundu. Sonradan öğrendiğime göre o program CHP’nin resmi hesabından canlı verilmiş. Katılan siyasetçiler de muhalefet partisindenmiş. Ak Partili olarak tek Bülent Arınç katılmış.

***

Zaten Bülent Arınç’ta (marifetmiş gibi) davete AK PARTİLİ olarak değil, eski meclis başkanı sıfatı ile katıldığını özellikle vurguladı. Ve Ak Partili siyasetçilerin katılmayışını, kendinin katılmasını bir üstünlükmüş gibi göstermeye kalktı.

***

Hatta;  sayın cumhurbaşkanımızı kast ederek’’ Majesteleri, kral çıplak,’’ dedi. Bununla da yetinmeyerek cumhurbaşkanımıza karşı öksürmenin, bağırmanın zamanının geldiğini söyleyerek halkı kışkırtma çabası içerisine girdi.

***

Bu olay Bülent Arınç’ın ilk vukuatı değil. 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi FETÖ’nün terör örgütü olmadığını, hizmet harekatı olduğunu defaten beyan ederek, FETÖ’yü terör örgütü olarak görenleri de paranoyak ilan etmişti.

***

Ne var ki; 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yaptığı açıklama da ise; ‘’ben FETÖ’nün silahlı bir terör örgütü olduğunu bu zamana kadar bilmiyordum. Bu yüzden bana ahmak diyebilirsiniz’’ demişti.

***

İyi de sayın Arınç! Başbakan yardımcılığı yapacaksın, meclis başkanlığı yapacaksın ama; FETÖ’nün terör örgütü olduğunu bilmeyeceksin öylemi?

***

Terör örgütü olduğunu öğrendikten sonrada KHK ile kamudan ihraç edilen FETÖ’cüleri halen savunup’’ KHK bir faciadır. Maaşımın yarısını KHK mağdurlarına! Vereceğim. Ben Onlara acıyorum. Merhamet ediyorum. Evime temizlik yapmaya gelen eski daire başkanını görünce yerin dibine giriyorum. Birkaç kuruş fazla para veriyorum. Bir benzinliğe gittiğimde pompa tutan eski Danıştay üyesi gördüğümde acı duyuyorum’’  diye ayrı bir beyanat daha verdi.

***

Sahi sayın Arınç; teröristler ne zaman beri mağdur oldu? Fetullahçı terör örgütü üyelerinin KHK ile ihraç olmadan önce, kumpaslar kurarak kamudaki görevlerinden ihraç olan FETÖ mağdurlarını da görünce acı duyup, yerin dibine giriyor musunuz? Onlara birkaç kuruş fazla parayla iş veriyor musunuz?

***

Bu güne kadar kaç tane 15 Temmuz şehitlerimizin ailesini, gazilerimizi ziyaret ettiniz? Hallerini hatırlarını sordunuz? Geçtim bunları bir kez olsun teşekkür ettiniz mi?

***

Sizin KHK’lılara acıdığınızı beyan ettiğinizde yurdun dört bir yanında protesto edildiniz. Bu protestolardan birisini de; görevde iken kumpaslar ile sürgün edilen, defalarca psikiyatri ye sevk edilip, her defasında sağlam raporu verilmesine rağmen yıllarca silahsız çalıştırılan yakın arkadaşım emekli istihbarat polisi İbrahim Yıldız’dı.

***

Sizin o açıklamanızdan sonra; İbrahim kardeşim, Malatya 15 Temmuz Meydanında ‘’Bülent Arınç haindir’’ sloganları ile sizi protesto etti. Ama ne hikmet ise o protesto da basında ‘’ Ailevi sorunları olan, ekonomik sıkıntı çeken, KHK ile ihraç edilen eski polis ‘’ diye verilerek, konu saptırıldı. Çarpıtıldı.

ÇIPLAK OLAN SENSİN

Kral çıplak çıkışından sonra CHP’li olduğu bilinen bir gazeteciye verdiğin röportajda da ; ‘’Benim halkta karşılığım var’’ demişsiniz.  Kendinizi darı ambarında görmeyin sayın Arınç!

SON SÖZ

Yukarıda verdiğim örnekte olduğu gibi sizin iktidar seçmeninin nezdinde, muhalefet seçmeninin nezdinde  karşılığınız yok. Çıplak olan sizsiniz. Ama; FETÖ’cülerdeki karşılığınızı bilemem. Sağlık ve huzurla kalmanız duasıyla…