BU KEZ SAHADA EĞLENDİLER

Ersun Yanal'ın son maçı olan Adana Demirspor mücadelesinin ardından eğlenceye gittikleri için büyük tepki alan Doğukan Sinik, Ufuk Akyol ve Bahadır Öztürk, Nuri Şahin ile birlikte adeta yeniden doğdu. Son oynanan Altay karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan üçlü, mücadelenin de en başarılı isimleri arasında yer aldı.

Süper Lig'in 8. haftasında oynanan ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın son maçı olan Adana Demirspor mücadelesinin ardından eğlenceye çıktıları için büyük tepki alan ve ceza ile karşı karşıya kalan Doğukan Sinik, Ufuk Akyol ve Bahadır Öztürk, Nuri Şahin'in dümene geçmesiyle birlikte adeta yeniden doğdu. Para cezası ve kadro dışı kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan 3 futbolcu, son haftalarda performansıyla Antalyaspor'un öne çıkan isimleri arasında yer aldı. Son oynanan Altay karşılaşmasına ilk 11'de sahaya çıkan 3 futbolcu, 3 puanın haneye yazılmasına direkt etki etti.

DOĞUKAN FORMAYI KAPTI

Yaşanan tepkilerin ardından formayı kapan Doğukan Sinik, Nuri Şahin ile birlikte geride bırakılan 4 haftada ilk 11'deki yerini kimseye kaptırmadı. İlk maçında Sivasspor'a karşı 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 22 yaşındaki futbolcu, ortaya koyduğu oyunla da taraftarın beğenisini kazandı.

POLİ'NİN YERİNİ ALDI

Geçen sezonun hayal kırıklığı olan Ufuk Akyol da yaşanan eğlence tepkilerinin ardından performansını zirveye taşıdı. Andrea Poli'nin sakatlığını fırsata çeviren Akyol, ilk 8 haftada 26 dakika sahada kalabilirken, son 4 maçta ise 182 dakika süre aldı.

BAHADIR ÖZTÜRK SÜRPRİZİ

Eğlence mağduru olan diğer isim Bahadır Öztürk de Kırmızı-Beyazlıların son iki karşılaşmasında savunmanın sigortası oldu. Türkiye Kupası'nda oynanan Diyarbekirspor karşısında bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan 26 yaşındaki futbolcu, Naldo'nun cezalı duruma düşmesiyle de Altay karşısında savunmanın göbeğinde yer aldı. İzmir ekibi karşısında muhteşem bir oyun ortaya koyan Bahadır Öztürk, istatistiklerde de öne çıktı. 89 dakika sahada kalan başarılı savunma oyuncusu 83 kez topla buluşarak, bu alanda takımının lideri oldu. Bahadır Öztürk, 74 pas ve 4 uzaklaştırma ile yine en başarılı isim olmayı başardı.

8 HAFTADA 85 DAKİKA SÜRE ALMIŞTI

Son 4 haftada 593 dakika süre alan 3 futbolcu, ilk 8 haftada ise forma yüzü görememişti. Doğukan Sinik 59, Ufuk Akyol ise 26 dakika şans bulurken, Bahadır Öztürk ise forma giyememişti.

ERKAN EYİBİL'DEN SES YOK

Eğlenceye katılan 4. futbolcu olan Erkan Eyibil ise istediği çıkışı yakalayamadı. Ceza kesilen 4 futbolcu arasında Adana Demirspor maçının kadrosunda bulunan tek isim olan Erkan Eyibil, bu sezon sadece 3 dakika süre alabildi. Genç futbolcu, son 4 haftada sahaya giremezken, Ümit Milli Takım'daki yerini de kaybetti.