BU KADAR SOYSUZA BİR "SOYLU" YETER

Önceki gün gelen şehit haberleri ile hepimizin yürekleri dağlandı. 13 vatan evladını daha al bayrağa sararak peygamberimize komşu gönderdik.

Onlarda tarihin kahramanlık sayfalarında yerlerini alacak…

Bir kez daha ruhları şad, mekânları cennet olsun. Rabbimden ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Elbette ateş düştüğü yeri yakıyor…

Hani bir şehit annemizin “Şehidin helvası sizin ocakta kavrulmadıkça, o helva size hep tatlı gelecektir” sözü var ya, aynen öyle işte.

Her ne kadar acılarını paylaşmaya çalışsak ta, hep yanlarında olmaya, iyi günde kötü günde onlara destek vermeye çalışsak ta elbette kaybettikleri eş, evlat, kardeş, baba asla olamayız!

Bu saatten sonra yapmamız gereken; millet olarak bir olabilmek, birlikte olabilmek, İçeride ve dışarıda cennet vatanımızın kuyusunu kazmaya çalışanlarla ortak mücadele etmek….

Bu mücadeleyi yaparken; şerefsiz ve alçak saldırılarına devam eden terör örgütlerini ve yandaşlarını asla meşru hale getirmekten uzak durmalı, onları en sert biçimde eleştirirken kıvırmadan, kıvırtmadan açıkça isim vererek kınayabilmeliyiz.

Unutmayalım ki terörle mücadelenin siyaseti olmaz, olmamalı!

Çünkü iktidarlar gelir geçer, aslolan Türkiye Cumhuriyeti ve Büyük Türk Milletidir.

Sadece muhalefet olsun anlayışı ile iktidarı devirmek hevesi uğruna bu alçaklardan medet ummak, onların paydaşı olmak, onlara el altından destek vermek, gizli bir şekilde ortaklık yaparak adeta onların hamiliğine soyunmak, terör eylemi yapmak kadar şerefsizlik ve alçaklıktır.

Hiç kimsenin bu tür hamasi olaylara gireceğini düşünmek istemem ama özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medyada “Murat Karayılan’ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek, bu millet ve şehitler yüzümüze tükürsün” şeklindeki paylaşımından sonra bazı kiralık ağızların ve idrak problemine yakalanmış hastalıklı ruhların yazılarını görünce, lanet olsun size diyesim geldi.

Yıllardır alçak ve şerefsizce, vatandaşlarımıza hain pusular kurarak katliam yapan bebek katili PKK terör örgütünün adını bile anamadan dostlar alışverişte görsün paylaşımı yapanlar, terörle nasıl mücadele edildiğini bilemeyecek kadar zeka yoksunu olanlar klavye kahramanlığı yaparak kahraman Mehmetçiklerin mücadelesini zaafa uğratıp gizli ortaklarına şirinlik peşinde koşuyorlar…

Aslına bakarsanız zamanında PKK’nın Suriye kanadı olan YPG’yi de teör örgütü olarak kabul etmeyip katil sürüsünü halkını korumaya çalışan gurup olarak lanse edenlerden, bu alçakları özgürlük savaşçısı gören tiplerden, sazcı selo ile kahvaltı hayalleri kurup koltuk rüyasına dalanlardan, AİHM kararları ile bebek yüzlü katillerin salınması sevdasına kapılanlardan,  HDP’yi, terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı olarak göremeyecek kadar körleşip onları muhatap alanlardan, Anayasanın ilk dört maddesini değiştirme mevsimi bekleyenlerden, daha fazlasını beklemek te biraz safdillik olur diye de düşünmeden edemiyorum.

Tüm bu aymazlıkların üstüne; özellikle “Gara Operasyonu” nu eleştirme yarışına giren, kahraman ordumuzun mücadelesini adeta sekteye uğratmaya çalışan veya onları kendi çaplarında başarısız gösterme gayretinde olan müptezeller yok mu bir de ?...

Ne diyor özel kuvvetlerin efsane komutanı Engin Alan Paşa “ Klavyede sallamak, ekranlarda ahkam kesmek kolay. Görmeden,bilmeden sallamayın. Ayıptır! Gidin Gara’nın zirvelerinde dolaşın. Sedara’ya, Karfiyo’ya’ Siyane’ye ayak basın. O Zaman Gara denen bu belalı coğrafyayı anlarsınız”.

Ah paşam ahhhhh….

Bırak Gara’yı, bu tiplere Cudi desek, Gabar desek, hatta Amanoslar desek korkularından altına bez bağlamadan sokağa çıkamazlar.

Yani Paşam, Toroslar’a bile çıkamayanlara siz neyi anlatmaya çalışıyorsunuz ki?...

Zaten isteseniz de anlatamazsınız, çünkü bunların anlama kabiliyetleri de yok, niyetleri de…

Sahi aklıma gelmişken, Rektöre bile istifa için mektup yazan mektupçu başkan, terörün bitirilmesi adına bir yerlere de birkaç satır yazar mı acaba?

Velhasıl, artık Türkiye’de özellikle pazar gününden itibaren terörle mücadele yeni bir dönem başlamıştır.

İnanıyorum ki, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Artık bu saatten sonra yapılacak olan terörle mücadele, özellikle birileri açısından soylu mu olacak yoksa soysuz mu hep birlikte yaşayıp göreceğiz?...