BU DAHA BAŞLANGIÇ

Bir tarlaya ektiğiniz sebze fidanları ve meyve ağaçlarının hasat zamanı geldiğinde elde ettiğiniz ürünlerin keyfine doyum olmaz değil mi? Özel durumları olan insanların sesi olmak adına yaptığınız programlara da ödül verilmesi işte size öyle keyif verir…

***

Hem sesi olur o insanların sorunlarını gündemde tutarak çözüm atılmasına katkı koyarsınız hem de o vermiş olduğunuz emeğin ödüllendirilmesi sizi daha çok çalışmaya teşvik eder. Tıpkı Antalya Gazeteciler Cemiyetinin 2022 yılı Gazetecilik başarı ödüllerinde olduğu gibi.

***

Yarışmaya giren toplam 141 eser arasında 19 eser ödüle layık görülürken bunların arasında Lider Haber Tv’de yayınlanan “Ahmet Demir ile Dobra Dobra Otizmli Çocuklar özel programı”nın yılın Tv programı seçilmesi açıkçası hem sevindirdi hem de gururlandırdı.

***

Sevindim; çünkü bu özel çocuklarımızın ve ailelerinin sorunlarına çözüm bulunması noktasında bir nebze de olsa katkı koyduğumuza inandık.

***

Gururlandım; daha emekleme aşamasında diye tabir ettiğimiz bir dönemde böylesi güzel bir ödülün çalıştığım kuruma verilmesi ve kurumumuzun da aldığı ilk ödül olması ayrı bir anlam kattı benim hayatıma.

Elbette bu kadarla kalmayacağız. Gerek ödüller noktasında, gerekse toplumsal duyarlılık noktasında…

***

Bundan sonra Lider Haber Tv ailesi olarak her ödüle aday olduğumuzu ve o ödülleri alabilmek için canla başla tüm ekip olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışacağımızın bilinmesini elbette isterim ama önemli olan aslında ödül almak falan da değil.

***

Toplumsal duyarlılığı artırabilir ve her ne şekilde olursa olsun bir insanın hayatına bir şekilde dokunabilirsek işte bizim için en büyük ödül de o olur. Tabi ki ödül demişken bu ödül sadece bir kişinin değil elbet.

***

Bu ödül öncelikle bizlere bu imkanı veren patronumuza, genel yayın yönetmenimizden yönetim kademesinde tüm isimlere, çaycımızdan, rejimize, kameramanımızdan haber merkezinde beraber çalıştığımız tüm ekip arkadaşlarımızın.

Hepsinin emeğine yüreğine sağlık!


BU ÖDÜL SİZİN

Biz ekip olarak bu ödülümüzü de başta tüm otizmli çocuklarımıza, onların yüreği güzel ailelerine ve asrın felaketini yaşadığımız deprem bölgesinde kirli ağızları ile “Devlet yok” diyen hainlere inat bir can kurtarabilmek için kendi canlarını hiçe sayan Yüce Türk Devletinin varlığını hissettiren tüm isimsiz kahramanlarımıza ithaf ediyoruz.