BREZİLYA'DA ADRİANO NEFRETİ BİTMİYOR

Antalyaspor'da ilk gol ve asistine Yeni Malatyaspor deplasmanında ulaşan Luiz Adriano'nun peşini Palmeiras taraftarı bırakmıyor. Taraftarla girdiği tartışmanın ardından Palmeiras ile yolları ayrılan ve Antalyaspor'un yolunu tutan Luiz Adriano'ya Brezilyalı futbolseverlerin sosyal medyadaki tepkileri bitmek bilmiyor. Sosyal medyada yıldız futbolcu ve eşine yönelik tepki dolu mesajlar paylaşılırken, Antalyaspor'u da ilgilendiren dikkat çekecek ifadelere yer verildi.

SADIK ÇETİN SADAK

"TAKIMIYLA DALGA GEÇMEK İSTEDİM"

Mari Miranda isimli Brezilyalı bir futbolsever, Luiz Adriano'nun formasını giydiği Antalyaspor ile dalga geçmek istediğini itiraf ederken, yaptığı paylaşımda, "Luiz Adriano'nun bana saat 4'te mesaj atmasına çok sinirlendim. Oynadığı takımla dalga geçmek istedim, yine de tatmin olmadım engelledim" sözlerine yer verdi. Brezilyalı taraftar, Luiz Adriano'nun kendisine attığı özel mesajı da yayımlarken, yıldız futbolcunun, "Peki ya Dünya Kupası olmadan?" sözlerine yer vermesii dikkat çekti. Brezilyalı futbolcunun kendisine yönelik sarf edilen hangi sözlere bu karşılığı verdiği bilinmiyor.

ADRIANO'YA YAZILAN ŞARKI KALDIRILIYOR

Brezilyalı futbolseverler tarafından sosyal medya hesabı üzerinden Luiz Adriano'nun ve eşinin gönderdiği pek çok özel mesajın ekran görüntüsü paylaşılırken, Müzisyen Marlon Goes de dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Luiz Adriano'ya yönelik besteledikleri şarkının dijital ortamdan kaldırılması için girişimde bulunduğunu ifade eden Goes, "Palmeiras taraftarına saygımdan dolayı 'Bugün Luiz Adriano'nun bir hedefi var' şarkısının tüm dijital platformlardan kaldırılmasını talep ettim ve 7 gün içinde artık kullanılamayacak!" sözlerine yer verdi.

 

Luiz Adriano'nun Twitter hesabında profil fotoğrafı olarak halen Palmeiras forması olan bir karikatürü kullanıyor olması dikkat çekiyor.